Ποδόσφαιρο

Δικαιοσύνη για τον Τόσκο-Eπιστολή στο YellowRadio.gr

Περισσότερους από δώδεκα μήνες μετά την δολοφονία του Τόσκο οι υπεύθυνοι παραμένουν ατιμώρητοι, αλλά κανένας δεν ξεχνάει.

Ο φίλος του Άρη, Αργύρης Τ. έστειλε την δική του επιστολή στο YellowRadio.gr αποτυπώνοντας τα συναισθήματα την πλειοψηφίας του κόσμου του Άρη:

Καλησπέρα. Καλή και δημιουργική νέα χρονιά σε όλους. Η αλήθεια είναι ότι όταν γράφω μου έχουν πει ότι το κάνω καλά. Βέβαια για μια τέτοια κατάσταση, τι να γράψεις; Τι να πεις; Τι να ζητήσεις; Δικαιοσύνη; Και ;;; Ό,τι και να γίνει από εδώ και πέρα, η ανθρώπινη ζωή δεν γυρίζει πίσω.

Το παλικάρι έφυγε και έφυγε άδικα! Έφυγε άδοξα. Έφυγε ενώ δεν έπρεπε να φύγει!! Βέβαια στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία και θέσπισε νόμους ορίζοντας κανόνες ως προς την δικαιοσύνη του ανθρώπου, δίδαξε την ισότητα και την αξιοπρέπεια του συνανθρώπου, το να φοράς μπλούζα με διακριτικά και χρώματα, άλλης ομάδας από αυτήν που υποστηρίζει ο διπλανός σου, τιμωρείται με θάνατο!

Άδικα έφυγε ο Τόσκο, γιατί ύπουλα τον σκότωσαν… Ενας χρόνος κλείνει σήμερα και τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει. Η κηλίδα από αίμα βρίσκεται ακόμα καταμεσής του δρόμου και εμείς όλοι απλά περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη. ΩΣ ΠΟΤΕ????

Πόσες δολοφονίες σαν αυτή του Τοσκο πρέπει να υπάρξουν για να καταλάβουν οι άρχοντες αυτής της χώρας ότι μια ανθρώπινη ζωή δεν υπολογίζεται με βάση το χρώμα του δέρματος, την θρησκεία, την εθνικότητα ή την ομάδα που κάποιος υποστηρίζει…

Από μεριά μου θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο ειρωνικό μπράβο στην διεύθυνση αστυνομικής βίας, που σήμερα με την παράταξη δυο διμοιριων ματ με κλούβες, στο μνημόσυνο του Τόσκο μας θύμισαν ότι υπάρχουν στην πόλη και θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε ότι κάνουν σωστά την δουλειά τους….

Κλείνοντας θέλω να πω ότι: “Τόσκο αδελφέ μου μπορεί να μην σε είχα γνωρίσει, μα εύχομαι η ψυχή σου να ηρεμήσει και παρόλο που οι δολοφόνοι σου κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, εσύ να μας συγχωρέσεις…. “

Δικαιοσύνη σήμερα για την ψυχή του Τοσκο Μποζατζινσκι …. καλό παράδεισο αδερφέ, ένας Αρειανός…  

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button