Ποδόσφαιρο

Διαχείριση και αποφάσεις με φόντο τον τελικό

Με την επανέναρξη των προπονήσεων ο Άρης μπαίνει ουσιαστικά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το φινάλε της χρονιάς, με φόντο ασφαλώς τον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στις 25 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό.

Κάθε συζήτηση στο κλαμπ αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το παιχνίδι. Λογικό και αναμενόμενο καθώς η δίψα για την κατάκτηση τίτλου μετά από 54 χρόνια είναι μεγάλη. Μέχρι τότε όμως η ομάδα καλείται να επικεντρωθεί στα δύο τελευταία των playoffs, τα οποία για τον Άκη Μάντζιο μάλλον θα έχουν τον χαρακτήρα τελικής πρόβας για το μεγάλο ραντεβού που έχει η ομάδα του με την ιστορία.

Το εκτός έδρας με την Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” στις 15 Μαΐου και τέσσερις μέρες μετά, στις 19 Μαΐου, με τον ΠΑΟΚ, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Δύο παιχνίδια μέσα από τα οποία ο προπονητής του Άρη σκοπεύει να προετοιμάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερα και δίχως να έχει την παραμικρή απώλεια για τον τελικό, έξι μέρες μετά το τέλος των playoffs.

Αυτό προϋποθέτει ειδική διαχείριση και αποφάσεις, που αφενός δεν θα χαλάσουν τις ισορροπίες και την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και αφετέρου, θα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της προετοιμασίας, του αγωνιστικού ρυθμού και κυρίως της φρεσκάδας που πρέπει να παρουσιάσει ο Άρης στον τελικό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button