Ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχει (ακόμη) πρόταση για Μαντσίνι!

Κανένα ενδιαφέρον δεν έχει μετουσιωθεί στην πράξη για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό του Άρη, ο οποίος θα συνεχίσει να προπονείται με τους υπό αποχώρηση ποδοσφαιριστές.

Το θέμα του Ντάνιελ Μαντσίνι είναι από τα πιο σημαντικά για τον Άρη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς μιλάμε για έναν βασικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται.

Στην κουβέντα που έκαναν οι εκπρόσωποι του Τύπου με τον Άλαν Πάρντιου, ο Άγγλος ξεκαθάρισε ότι προσπάθησε να βρεθεί η “χρυσή τομή”, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί, οπότε και ο ίδιος προσαρμόζεται μ’ αυτή τη συνθήκη.

Ο Άρης περιμένει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του Αργεντινού εξτρέμ, μέσα στα οικονομικά δεδομένα που έχει θέσει, συνυπολογίζοντας και τα χρήματα που θα πάρει από τη μεταγραφή η Μπορντό, η οποία διατηρεί 25% ποσοστό μεταπώλησης.

Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή, αλλά και ο ίδιος, διαμηνύουν ότι θα υπάρξει πρόταση, που θα καλύπτει τα “θέλω” του Άρη, καθώς και εκείνοι γνωρίζουν ότι ο Μαντσίνι δεν έχει μέλλον στους κιτρινόμαυρους.

Μέχρι πάντως αυτό να γίνει πράξη, ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους που είναι υπό αποχώρηση, Ντιόπ και Χαΐροβιτς, για τους οποίους επίσης δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στις υποθέσεις τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button