Ποδόσφαιρο

Δεν πάει Τόκιο ο Σέρχιο Ράμος!

Δεν θα είναι ο Σέρχιο Ράμος μεταξύ των 22 παικτών που θα ανακοινώσει αύριο ο προπονητής της Κ21 της Ισπανίας, η οποία θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Διακαής πόθος του Σέρχιο Ράμος ήταν να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ως αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ισπανίας που θα παίξει στο τουρνουά του Τόκιο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως θα συμβεί, αφού σημερινό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν είναι στις τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κ21 των «φούριας ρόχας».

O Λουίθ ντε λα Φουέντε φαίνεται πως θα επιλέξει τα παιδιά που ήταν στην αποστολή της Κ21 μαζί με εκείνα που διακρίθηκαν πριν από δύο χρόνια στην Ιταλία.

Σε αντίθεση με τον Ράμος, ο Ισπανός κόουτς θα συμπεριλάβει στην 22μελή αποστολή (μαζί με τρεις που είναι άνω των 24 ετών) τον Μάρκος Ασένσιο που παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από εκεί και πέρα, οι κανονισμοί δίνουν τη δυνατότητα σε συλλόγους του εξωτερικού να μην επιτρέψουν την συμμετοχή των παικτών τους στην προσεχή διοργάνωση, και ήδη η Νάπολι, η Ρόμα και η Μάντσεστερ Σίτι δεν επέτρεψαν στους Φαμπιάν Ρουίθ, Μπόρχα Μαγιοράλ, Ροδρίγο και Φεράν Τόρες να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία και να απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις των συλλόγων τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button