Ποδόσφαιρο

Δεν ήταν ο Νκουλού… που θέλαμε (Wyscout Analysis & Poll)

O Kαμερουνέζος δεν κατάφερε να πιάσει το επίπεδο που ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας όταν τον επέλεξαν στην αρχή της σεζόν.

Το YellowRadio.gr με τη βοήθεια του Wyscout σα αναλύει τη σεζόν που έκανε ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με το σημερινό άρθρο να αναφέρεται στον Nικολάς Νκουλού.

Ο Νικολάς Νκουλού ήρθε για να αποτελέσει μία αξιόπιστη τρίτη λύση για το κέντρο της άμυνας, επιστρέφοντας σταδιακά από το τραυματισμό του και βοηθώντας με τη πλούσια εμπειρία που είχε.

Τα νούμερα του δεν ήταν εντυπωσιακά, έχοντας 58,3% σε αμυντικές μονομαχίες και 55,2% σε εναέριες μονομαχίες, ενώ κακό είναι το 46,3% στις μονομαχίες για δεύτερες μπάλες.

Σίγουρα τα νούμερα αυτά δεν είναι καλά και για να γίνει αυτό πιο εύκολα κατανοητό πρέπει να πούμε ότι στις αμυντικές μονομαχίες είναι μόλις 12ος σε ολόκληρο τον Άρη πίσω από όλους τους υπόλοιπους παίκτες της αμυντικής γραμμής.

Το καλύτερο στοιχείο του Νκουλού ήταν τα λάθη του καθώς είχε μόλις 4,7 ανά παιχνίδι, αλλά έπαιρνε και τις λιγότερες μπάλες σε σχέση με τα τρία σέντερ μπακ, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις τα λάθη ήταν λίγα αλλά κόστισαν.

ΗΙGHLIGHT

Το μακράν καλύτερο παιχνίδι του Νκουλού ήταν στη νίκη του Άρη στα Γιάννενα με 0-4 επί του τοπικού ΠΑΣ. Εκεί ο Καμερουνέζος έπαιξε ως βασικός και ήταν «λίρα-εκατό» για τον Άλαν Πάρντιου.

Ο έμπειρος στόπερ είχε 81/81 πάσες και 3/4 κερδισμένες εναέριες μονομαχίες όντας σχεδόν αλάνθαστος, με εξαίρεση το κακό δεκάλεπτο που είχε όλη η ομάδα στο β’ ημίχρονο.

Ακόμη σε εκείνο το παιχνίδι ο Νκουλού πέτυχε και το μοναδικό φετινό του γκολ.

Τα αρνητικα του

Το χειρότερο παιχνίδι του Νκουλού ήταν στα Γιάννενα, πάνω σε ένα διάστημα που είχε πάρει θέση βασικού.

Δεν ήταν μόνο το λάθος που κόστισε, αλλά ότι είχε 0/2 εναέριες μονομαχίες και 0/6 αμυντικές μονομαχίες συνολικά ενώ μάζεψε μόλις μία δεύτερη μπάλα.

Οι χαμένες αμυντικές μονομαχίες του Νκουλού με τη Λαμία

Με άριστα το «10», πώς κρίνεται η φετινή σεζόν του Νκουλού;;

View Results

Loading ... Loading ...

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button