Ποδόσφαιρο

Δαλκίδης: «Πάμε για πρωτάθλημα, δεν μας φοβίζει κανένας»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Θόδωρος Δαλκίδης.

Ο Θόδωρος Δαλκίδης είναι ένας από τους μόλις δέκα παίκτες στην ιστορία της Super League οι οποίοι πέτυχαν χατ-τρικ μπαίνοντας ως αλλαγή, και με αυτό ως αφορμή φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio.

Για το χατ-τρικ που είχε πετύχει μπαίνοντας ως αλλαγή ανέφερε:

Είχα μπει αλλαγή στην θέση του Σαπουντζή. Ήταν 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Μετά μέσα σε δέκα λεπτά ήρθαν τρία γκολ, από το 55′ έως το 65′. Η Νάουσα τότε ήταν πολύ καλή ομάδα με παίκτες που έκαναν καριέρα.

Για το τι χρειάζεται για να πετύχει ένας ποδοσφαιριστής τρία γκολ σε δέκα λεπτά:

Χρειάζεται να υπάρχει πίστη. Να πιστεύεις στον εαυτό σου, να πιστεύεις ότι μπορείς. Τότε θα σου έρθει η ευκαιρία να πετύχει και 1 και 2 και 3 και 4 γκολ.

Τότε είχαμε και πολύ καλή ομάδα, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο.

Για τον φετινό Άρη:

Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει καλό ρόστερ. Ο Άρης δεν παίζει ούτε στο 50% και είναι στην κορυφή. Ο Άρης μπορεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να το πιστέψουν και οι παίκτες, μπορούε.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Τον γνωρίζω. Για εμένα είναι από τους 2-3 καλύτερους Έλληνες προπονητές. Είναι ένα πανέξυπνο παιδί που μπορεί να κάνει πράγματα, θα δουλέψει και θα δείτε τα αποτελέσματα.

Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα πάει καλύτερα, σιγά-σιγά θα έρθουν όλα, θα αλλάξει την ομάδα.

Είναι ένας προπονητής ανερχόμενος, δεν μπορεί να αποτύχει στον Άρη.

Για τους αντιπάλους του Άρη:

Εκτός του Ολυμπιακού καμία ομάδα δεν έχει καλύτερο ρόστερ. Ακόμη και αυτός όμως θα ξεκινήσει τα παιχνίδια Ευρώπης και θα έχει σημαντικά προβλήματα.

Ο Άρης είναι πρώτος με τραβηγμένο χειρόφρενο. Σιγά-σιγά αρχίζει και τρέχει και θα δούμε έναν Άρη πολύ καλύτερο από αυτό που έχουμε δει τώρα.

Έχουμε δει τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ότι δεν είναι καλύτεροι, γιατί να μην πάμε για πρωτάθλημα;

Για το αν θα «αφήσουν» τον Άρη:

Όταν είχε ξεφύγει η Λάρισα την χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα θέλησαν να την σταματήσουν, αλλά έφτασαν σε σημείο να μην μπορούνε. Γιατί να μην συμβεί αυτό και με τον Άρη; Μπορεί να ξεφύγει στην βαθμολογία. Θα θέλουν να τον σταματήσουν και δεν θα μπορούν.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη:

Είναι ένας νέος άνθρωπος, κάθε χρόνο που περνάει γίνεται πιο έμπειρος. Έχει δώσει και θα δώσει στον Άρη, πιστεύω ότι μπορεί να πάει καλά.

Για τον Μπρούνο Γκάμα:

Είναι παίκτης με ποιότητα, από τους καλύτερος στην Πορτογαλία. Έπαιξε μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό και βοήθησε κατευθείαν.

Ακόμη και φέτος συνεχίζει να τον βοηθάει, είναι επαγγελματίας και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις.

Για τον Λόπεθ:

Δεν είναι αυτό που ήθελα να δω από φορ του Άρη. Ήθελα έναν… τεμπέλη που όμως να είναι killer. Είναι όμως φιλότιμος, ξέρει μπάλα και θα βοηθήσει.

Για τον Ματέο Γκαρσία:

Δεν είναι ακόμη αυτός που πρέπει. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι καλύτερος και πιστεύω ότι και αυτός έχει να δώσει πολλά πράγματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button