Βόλεϊ

Δίνει μάχη με τον κορωνοϊό ο πρώην «κιτρινόμαυρος» Ναλμπάντης

Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τον Άρη στο παρελθόν, ο Κώστας Ναλμπάντης δίνει «μάχη» με τον νέο κορωνοϊό, με την κατάσταση να βελτιώνεται το τελευταίο διάστημα.

Ο Ναλμπάντης είχε διατελέσει προπονητής των ακαδημιών της ομάδας βόλεϊ του Άρη, την χρονιά 2015-16.

Η περιπέτεια του ξεκίνησε πριν από 10 ημέρες όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό ενώ βρισκόταν στην Πάτμο. Από μέρα σε μέρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνονταν και μετά τα συμπτώματα πνευμονίας κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο αναφοράς Covid-19 στη Ρόδο. Η αεροδιακομιδή του έγινε την περασμένη Τετάρτη με ειδική κάψουλα αποσυμπίεσης.

Είναι μία ακόμα περίπτωση νέου ανθρώπου που δέχτηκε την επίθεση του νέου covid-19 που χτυπά αδιακρίτως. Σημειωτέoν πως ο Κώστας Ναλπάντης ήταν υγειέστατος, χωρίς υποκείμενα νοσήματα και στα 52 του χρόνια με άριστη φυσική κατάσταση. Μάλιστα μέχρι πριν ενάμιση χρόνο αγωνίζονταν στην Α2 Aνδρών κάνοντας καλή διατροφή και χωρίς να είναι καπνιστής.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή αλλά σταθερή από την Παρασκευή (20/11) καθώς υποχώρησε ο πολύ υψηλός πυρετός και σταθεροποιήθηκε το οξυγόνο που του παρέχεται γεγονός που κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν πως ο Κώστας Ναλπάντης θα κερδίσει τη μάχη και οριακά δεν θα χρειαστεί διασωλήνωση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button