ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Δέχθηκε την πρόταση της Αλ Νασρ ο Φαμπίνιο

Ο Φαμπίνιο δεν αναχώρησε με την αποστολή της Λίβερπουλ για προετοιμασία, αφού δέχθηκε την πρόταση της Αλ Νασρ και γίνονται διαπραγματεύσεις για την πώλησή του.

Η Λίβερπουλ αναχώρησε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Γερμανία, αλλά ο Φαμπίνιο δεν βρέθηκε ανάμεσα σε εκείνους που ταξίδεψαν εκεί και ο λόγος είναι η πρόταση που έχει δεχθεί από την Αλ Νασρ, η οποία αναμένεται να προσφέρει 47 εκατ. ευρώ στους «Ρεντς» για να τον παραχωρήσουν. Αντίθετα, κανονικά ταξίδεψε ο Τζόρνταν Χέντερσον, παρά τη συμφωνία του με την Αλ Ετιφάκ.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με την Λίβερπουλ, έχει αποδεχθεί την πρόταση που του έχει κάνει η ομάδα από την Σαουδική Αραβία και τώρα θα περιμένει να δει την έκβαση των συζητήσεων των «Ρεντς» με την Αλ Νασρ.

Πάντως στο ενδεχόμενο που τελικά πουληθεί ο Φαμπίνιο, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη καταρτίσει μία λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του, η οποία αποτελεί από τους Ρομέο Λάβια, Σοφιάν Άμραμπατ, Ράιαν Χράφενμπερχς και Κάλβιν Φίλιπς, όχι απαραίτητα με σειρά προτεραιότητας. Ο Μόισες Καϊσέδο δεν είναι ανάμεσα σ’ αυτές, γιατί θεωρείται πως θα κλείσει στην Τσέλσι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button