Ποδόσφαιρο

Γράφουν για τον Άρη στην Σουηδία: «Ενδιαφέρον να δεις που θα πάει με Ιτούρμπε, Καμαρά»

Με ενδιαφέρον θα παρακολουθούν οι Σκανδιναβοί την πορεία του φετινού Άρη, ειδικά μετά τις νέες μεταγραφές.

Ο ισότοπος svenskafans.com έκανε αναφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν παρέλειψε να αναλύσει τον φετινό Άρη, υπογραμμίζοντας δύο μεταγραφικές κινήσεις, αυτές των Ιτούρμπε και Καμαρά.

«Ο Άρης είναι σε κατάσταση ενίσχυσης. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε τον Χουάν Ιτούρμπε που τα περασμένα χρόνια ήταν στο Μεξικό. Ο 28χρονος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Ελλάδα.

Η καριέρα του δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν και πλέον το θέμα είναι το κατά πόσο ο Άκης Μάντζιος είναι ικανός να τον επαναφέρει στον παλιό του εαυτό.

Εκτός του Ιτούρμπε ο Άρης συμφώνησε με την Φούλαμ για τον Καμαρά σε μία μεταγραφή που αναμένεται να κοστίσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για έναν δυνατό επιθετικό που μεγάλωσε στην Γαλλία αλλά παίζει στην Εθνική της Μαυριτανίας.

Ο Καμαρά έχει ένα ταραγμένο παρελθόν με κάποια περιστατικά, αλλά ο Θόδωρος Καερυπίδης τον ήθελε εδώ και καιρό. Θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κάποιος τον Άρη και να δούμε μέχρι που θα πάρει με αυτές τις δύο προσθήκες».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button