Ποδόσφαιρο

Γκολ και «super» εμφανίσεις: Tι έκαναν οι διεθνείς του Άρη

Το YellowRadio.gr κάνει το «ταμείο» των παικτών του Άρη οι οποίοι είχαν διεθνείς εμφανίσεις σε αυτήν την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Αρχικά ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για τον Τζίμι Τζέγκο. Ο χαφ του Άρη πήρε και πάλι φανέλα βασικού, παίζοντας δύο ενενηντάλεπτα και κερδίζοντας τα «εύσημα» για την καλή του παρουσία. Οι «soceroos» όμως δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη ούτε στο ντέρμπι με την Σαουδική Αραβία, ούτε στο εκτός έδρας ματς με την Κίνα.

Πλέον οι Αυστραλοί υποχώρησαν στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς, στο -1 από τους Ιάπωνες, τους οποίους όμως έχουν σε εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα είναι «τελικός» για τις δύο ομάδες.

Την παρουσία του έκανε αισθητή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο σέντερ φορ του Άρη σκόραρε στο παιχνίδι της Μαυριτανίας με την Γουινέα, σε έναν αγώνα που έληξε με 1-1.

Μάλιστα ο Καμαρά ήταν και αρχηγός της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς, ενώ αγωνίστηκε και στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με την Ζάμπια (4-0). Οι Μαυριτανοί είχαν ήδη αποκλειστεί και μαθηματικά, ενώ τελικά έμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου.

Γκολ όμως δεν πετυχαίνουν μόνο οι σέντερ φορ. Αυτό υπενθύμισε και ο Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο Τσέχος σκόραρε το μοναδικό γκολ στην νίκη της Εθνικής του ομάδας με 1-0 ενάντια στην Εσθονία και υπενθύμισε το πόσο χρήσιμος είναι και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Η Εθνική ομάδα της Τσεχίας κατέληξε τρίτη στον όμιλο έναν βαθμό πίσω από τους Ουαλούς, αλλά πήρε την πρόκριση στα μπαράζ μέσα από το Nations League.

Ακόμη ο Μπράμπετς έπαιξε 90 λεπτά και στο φιλικό παιχνίδι με το Κουβέιτ, το οποίο οι Τσέχοι συνέτριψαν με σκορ 7-0.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, βρέθηκε στις αποστολές με Γεωργία και Ισπανία, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι συμπαίκτες του δεν τα κατάφεραν σε κανένα από τα δύο ματς, με αποτέλεσμα η Σουηδία να πέσει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και να βρεθεί στα μπαράζ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button