Μπάσκετ

Γαλατσόπουλος: «Κοντά σε πολυετή συμφωνία με ΕΡΤ για κεντρική διαχείριση – τζάμπολ 10 Οκτωβρίου» (vid)

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για την επικείμενη συμφωνία με την ΕΡΤ για την κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά, για το τζάμπολ της Basket League πως θα ξεκινήσει κανονικά στις 10 Οκτωβρίου, για το Super Cup και για αρκετά ακόμη φλέγοντα θέματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το Super Cup: «Είναι ένας καλός θεσμός. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και τους ιδιοκτήτες, γιατί όλοι το αγκαλιάσαμε μαζί. Θέλουμε να κάνουμε μια διοργάνωση σε ευρωπαϊκά επίπεδα με γεμάτο γήπεδο και να είναι και η γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ.

Για την νέα σεζόν: «Θα δούμε πολλές αλλαγές. Ψηφίστηκε το αθλητικό νομοσχέδιο, άρα πάμε σε νέα εποχή με κανόνες και νέα Αρχή που θα βοηθήσουν το επαγγελματικό μπάσετ».

Για την αδειοδότηση των ομάδων: «Σήμερα πήραν άδεια 4 ομάδες και για τους υπόλοιπους θα συνεδριάσει η ΕΕΑ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και την επικείμενη συμφωνία με την ΕΡΤ: «Το πρώτο τζάμπολ του πρωταθλήματος πάει για τις 10/10. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΡΤ που δείχνει το Σούπερ Καπ και δεύτερον είμαστε κοντά στο να τελειώσουμε την συμφωνία για τα επόμενα χρόνια και πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια να είμαστε όλοι μαζί στην ΕΡΤ».

Για τον αριθμό των ομάδων στο πρωτάθλημα: «Σήμερα έχουμε 13 ομάδες, αλλά εξαρτάται από την ΕΕΑ το πόσες θα είναι τελικά».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League: «Η απουσία του Ολυμπιακού έχει συζητηθεί. Είναι πλήγμα. Τη νέα σεζόν όταν τελειώσει αυτή, ελπίζουμε να είναι μαζί μας».

Για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα: «Έχει συζητηθεί με την ομοσπονδία, και τον Χαρδαλιά η παρουσία του κόσμο. Όταν είναι συνθήκες το επιτρέπουν, θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα, όμως τώρα με τόσα κρούσματα δεν είναι στιγμή να το συζητήσουμε».

Για το All Star Game της νέας σεζόν: «Θα επιδιώξουμε να κάνουμε και ολ σταρ. Θα δούμε τις συνθήκες ώστε να έχουμε οικογένειες στο γήπεδο».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button