Ποδόσφαιρο

Βλαχόπουλος: «Ο Άρης είχε το ποντιακό στοιχείο από την γέννηση του, προσφέρει πολύ ο Καρυπίδης»

Στο Yellow Radio 101,7 μίλησε ο Ευάγγελος Βλαχόπουλος, γιος του Γρηγόρη Βλαχόπουλου ενός εκ των ιδρυτών του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το ότι είναι γιος ενός εκ των ιδρυτών του Άρη:

Ήταν τρεις οι ιδρυτές, ο Βλαχόπουλος, ο Ζέβες και ο Αγοραστός, αυτοί είχαν την ιδέα και πήγαν δίπλα τους άλλοι.

Για την συμμετοχή του Άρη στους αγώνες των ποντίων:

Οι συμμετοχή του Άρεως στους αγώνες των ποντίων φαίνεται από τα χρώματα που έχει η φανέλα του τα οποία δανείστηκε από το Βυζάντιο, δεν μπορεί κανείς να έχει την «αποκλειστικότητα» των Ποντίων, μόνο τα χρώματα φτάνουν για να καταλάβουμε.

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή των κιτρινόμαυρων χρωμάτων, είναι κάτι που είχε συγκεκριμένο χαρακτήρα, είναι αναφορά στην Κωνσταντινούπολη, παίξαμε και το παιχνίδι για τα χρώματα και κερδίσαμε 5-2.

Για τις προσπάθειες κάποιων σωματείων να θεωρηθούν «εκπρόσωποι» του Πόντου

Ο ΠΑΟΚ πρώτα από όλα δεν ιδρύθηκε από Ποντίου, αν θέλει ένα σωματείο να είναι Ποντιακό τότε αυτό πρέπει να είναι ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, αλλά με προπαγάνδες και ιστορίες έγιναν όλοι Πόντιοι. Αυτό το σωματείο δεν ιδρύθηκε από Ποντίου αλλά από Κωνσταντινουπολίτες.

Για το ότι ο Άρης εξέφραζε όλα τα στρώματα:

Ο Άρης είχα όλα τα στρώματα, είχε Αρμένιους, είχε Πόντιους όπως ο Νικολαϊδης ο Τάκης, είχε ανθρώπους από την υπόλοιπη Ευρώπη. Και από καλλιτεχνικής πλευράς σαν εκπρόσωπο των Ποντίων έχουμε και την Μαρινέλα. Ο Άρης είχε το Ποντιακό στοιχείο από την γέννηση του. ωβθι9

Είχαμε φιλάθλους, ποδοσφαιριστές, παράγοντες από όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Για τον πατέρα του Γρηγόρη:

Ο πατέρας μου έπαιξε στην πρώτη Εθνική ομάδα που έγινε ποτέ, στην Εθνική ενόπλων που έγινε στο πανστρατιωτικό πρωτάθλημα. Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, από μικρό με… έσερνε στο γήπεδο, ήμουν τόσο μικρός που νόμιζα ότι αυτοί που παίζανε ήταν κούκλες. Από τέτοια ηλικία πήγαινα στο γήπεδο.

Για τον Καρυπίδη:

Nα αφήσουν τον Καρυπίδη ήσυχο, το παιδί κάνει ότι μπορεί, ούτε βιομήχανος γεννήθηκε ούτε εφοπλιστής. Είχαμε προέδρους που αντί να δίνουν χρήματα έπαιρναν.

Εύχομαι να είναι γερός, προσφέρει πολύ, χρειάζεται να δημιουργήσει μόνο ένα γραφείο δημοσίων σχέσεων. Χάσαμε 10-15 βαθμούς από την διαιτησία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button