Γενικά

Βλάχος: «Είναι σα να σου λένε διάλεξε ένα από τα δύο σου παιδιά»

Τη θέση του για το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το δίλλημα που του έχει τεθεί από την ΚΟΕ να επιλέξει την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής ή του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Θοδωρής Βλάχος.

Αναλυτικά όσα είπε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Μιλήσαμε σε πολύ καλό κλίμα με Γιαννόπουλο και Αφρουδάκη στο Τόκιο. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Σεπτέμβριο. Είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που ανανεώνει κάθε χρόνο το συμβόλαιό του. Μου έκαναν μια πρόταση. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ είμαι προπονητής μέχρι τώρα στις δύο κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Ο Ολυμπιακός κορυφαία στην Ευρώπη και η Ελλάδα στον κόσμο.

Το δίλλημα αυτό που μου έχει μπει πρέπει να το δεχτώ και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το δίλλημα, αλλά από την στιγμή που μπαίνω είναι πολύ δύσκολη η απόφαση. Δεν είναι θέμα ούτε χρημάτων, ούτε συμβολαίων. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό δεν το έκανα για τα χρήματα (κοουτσάρισμα της εθνικής ομάδας).

Είναι σα να σου λένε ότι έχεις δύο παιδιά και άφησε το ένα πίσω από την πόρτα. Είναι δύσκολη η απόφασή μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι κάτι που δεν με αφήνει να χαρώ πάρα πολύ την μεγάλη διάκριση. Ότι και να αποφασίσω, όποια ομάδα και να αφήσω, το θα κάνω με μαυρισμένη ψυχή. Είναι κάτι που δεν το ήθελα. Έτσι όπως φτάσαμε, είναι δύσκολο να αφήσεις ένα από τα δύο παιδιά σου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button