Ποδόσφαιρο

Βελώνης: «Στο γήπεδο δεν μπορούν, πολεμάνε τον Άρη αλλιώς-Στην τριάδα φέτος η ομάδα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Βελώνης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για τον Ευαγγέλου είπε:

Δεν θέλω να ασχοληθώ με την διαιτησία, αυτό συνέβαινε πάντα και δεν θα βγάλουμε άκρη, έχει γίνει επανειλημμένα αυτό. Πολεμάνε τον Άρη και με άλλους τρόπους γιατί στο γήπεδο έχουν πρόβλημα. Εύχομαι να ήταν ένα ατυχές γεγονός, αλλά με προβληματίζει ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Για τον φετινό Άρη:

Φέτος όταν βλέπω την ομάδα δεν έχω αμφιβολίες. Έχει την νοοτροπία του νικητή, ότι θα παίξω και θα κερδίσω. Αυτό τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε. Πίστευα ότι όλα τα ματς η ομάδα θα μπει να τα κερδίσει.

Είναι καλός και ο ανταγωνισμός για τον προπονητή, να έχει πολλούς ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έχει ποιότητα.

Ακούω πολλούς να λένε ότι «δεν παίζουμε» αλλά είναι δύσκολο αυτό. Είναι δύσκολο το επιθετικό κομμάτι, αλλά θα φτιαχτεί σιγά-σιγά. Μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ δουλειά στο ανασταλτικό.

Μέχρι στιγμής δείχνουν όλοι ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό.

Για το αν ο Άρης μπορεί να αντέξει:

Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα λέγαμε «άντε μια Κυριακή ακόμη» τελικά φτάσαμε… Χριστούγεννα. Εγώ το πιστεύω ότι μπορεί να αντέξει.

Ο Άρης έχει επιλογές, έχει πολλούς ποδοσφαιριστές όπως πρέπει σε κάθε μεγάλη ομάδα. Και μπαίνει ο πιο ετοιμοπόλεμος.

Για την αντίδραση μετά το 2-0:

Η ομάδα έβγαλε αντίδραση, είχε κλεψίματα, έβγαλε αυτοματισμούς και τελικές, με δύο από αυτές να μπαίνουν γκολ. Επίσης είναι σημαντικό ότι ο Άρης δεν απειλήθηκε.

Πιστεύω μάλιστα ότι αν είχε άλλα δέκα λεπτά το παιχνίδι θα δημιουργούταν και άλλες καταστάσεις.

Για τον Σίλβα:

Είναι ένας παίκτης που μας δίνει άλλη ποιότητα. Είναι πολύ ταχύς, δημιουργεί καταστάσεις όπως και στην Λάρισα, όπως και χθες. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει και αυτός κάποια παιχνίδια. Βέβαια ο προπονητής μας ξέρει καλύτερα.

Για το που θα τερματίσει ο φετινός Άρης:

Πιστεύω ότι ο φετινός Άρης θα είναι τριάδα. Δεν λέω ότι θα είναι τρίτος, αλλά ότι θα είναι στην τριάδα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένη οπότε λέω αυτό.

Για το Άρης-ΠΑΟΚ:

Δυστυχώς δεν θα έχει κόσμο, αλλά αυτά τα παιχνίδια πάντα είναι διαφορετικά. Προφανώς θα ήταν αλλιώς με κόσμο, αλλά οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Πιστεύω ότι θα κριθεί στον χώρο του κέντρου. Όποιος πάρει τις περισσότερες πρώτες μπάλες, όποιος βρεθεί πιο καλά σε τελικές. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και εμείς επιθετικά είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, και ο ΠΑΟΚ αν βρεθεί σε καλό μομέντουμ μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Για το πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι ο Άκης Μάντζιος:

Ο Άκης γνωρίζει καλύτερα από όλους. Το είδε σαν παίκτης, το βλέπει σαν προπονητής. Ξέρει πολύ καλά πως είναι ένα τέτοιο παιχνίδι.

Μακάρι να καταφέρει να κερδίσει το ντέρμπι αλλά και συνολικά να πετύχει στον Άρη.

Για τις δηλώσεις Πάμπλο Γκαρσία:

Ο Γκαρσία μπορεί να βλέπει άλλα παιχνίδια. Είναι άποψη του, σεβαστή και θα δείξει ο χρόνος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button