Ερασιτέχνης

Α.Σ: Επανεκκίνηση όλων των τμημάτων Πυγμαχίας του Άρη

Το τμήμα Πυγμαχίας του Α.Σ. Άρης ανακοίνωσε με τη σειρά του την επανεκκίνηση των προπονήσεων την Δευτέρα 17/5.

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πυγμαχίας του συλλόγου ανακοινώνουν ότι από τη Δευτέρα 17 Μαΐου, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ανακοινώσει η Γ.Γ.Α.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ (6-12 ΕΤΩΝ): Θα πρέπει να προσκομίσετε τις σχολικές βεβαιώσεις, έπειτα από τα αντίστοιχα self test που θα πραγματοποιούν για τα σχολεία.

ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ (13- 18 ΕΤΩΝ): 1) Θα πρέπει να προσκομίσετε τις σχολικές βεβαιώσεις, έπειτα από τα αντίστοιχα self test που θα πραγματοποιούν για τα σχολεία. 2) Διενέργεια rapid test μια φορά ανά δύο εβδομάδες.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: (18+ ΕΤΩΝ): 1) Διενέργεια rapid test μια φορά κάθε εβδομάδα. 2) Αν έχετε πραγματοποιήσει εμβολιασμό πρέπει να προσκομίσετε το πιστοποιητικό εμβολιασμού , ο οποίος να έχει πραγματοποιηθεί 14 ημέρες πριν.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: (18+ ΕΤΩΝ): 1) Διενέργεια rapid test μια φορά κάθε εβδομάδα. 2) Αν έχετε πραγματοποιήσει εμβολιασμό πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο οποίος να έχει πραγματοποιηθεί 14 ημέρες πριν.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6972142326».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button