Ποδόσφαιρο

ΑΕΛ: Διαζύγιο με εννέα παίκτες και επίθεση στον Γρηγορίου

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με εννιά ποδοσφαιριστές και παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην προπονητή της, Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Bajic, Cosic, Μιχαήλ, Καρανίκα, Sparv, Ben– Hatira, Moukandjo, Nunic και Zizic.

H ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς τους πρώην ποδοσφαιριστές μας για τα όσα προσέφεραν στην ομάδα μας και ιδιαίτερα για την αυταπάρνηση τους και την συνέπεια τους, τους τελευταίους πέντε μήνες, όταν και η ΑΕΛ προσπάθησε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να επανορθώσει, την δυστυχώς ανεπανόρθωτη κατάσταση που δημιούργησε η καταστροφική προπονητική συμπεριφορά του Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του, από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2020 που απελύθησαν.

Υπενθυμίζουμε ότι από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Δεκέμβριο του 2020, ο κ. Αλέξης Κούγιας παρέδωσε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, τα κλειδιά της ομάδας στον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος εξεδίωξε όλο τον κορμό των Ελλήνων και ξένων παικτών τους οποίους παρέλαβε τον Ιούλιο του 2019, Fation, Μόρας, Γκόλιας, Γιάκος, Μπάλλας, Gojkovic, Stankovic, Zivkovic, Dauda, Filipovic, Bralicκαι στην θέση τους έφερε ποδοσφαιριστές της αποκλειστικής επιλογής του, όπως Παπάζογλου, Vinicius, Torje, Stelliano, Muzek, Trujic, Aly Gazal, Sparv, Bajic, Younes, απορρίπτοντας συγχρόνως τους ποδοσφαιριστές Αραμπούλι, Βασιλακάκη, Λισγάρα, Τσαλδάρη και άλλους, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ σε 33 αγώνες και μέχρι να απολυθεί μετά το παιχνίδι με την ήττα 4-1 από την ΑΕΚ, να έχει μόνο 3 νίκες εκ των οποίων οι δύο απέναντι στους αδιάφορους Αστέρα Τρίπολης και Βόλο στα play out της προηγούμενης σεζόν.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές μας και τους ευχόμαστε ότι πιο καλό στην προσωπική και ποδοσφαιρική τους ζωή».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button