Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η Κοβαλίβκα: Έκτη στην Ουκρανία, ελάχιστοι ξένοι και… κακό φεγγάρι

Το προφίλ της ερχόμενης αντιπάλου του Άρη, Κόλος Κοβαλίβκα παρουσιάσει το YellowRadio.gr

Οι κιτρινόμαυροι κληρώθηκαν με τους Ουκρανούς της Κόλος, ομάδα άγνωστη στο ευρύ κοινό που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια άλματα στο ποδόσφαιρο της χώρας της.

Μέσα σε μία πενταετία από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες ανέβηκε στην σεζόν 2018-19 στην πρώτη κατηγορία της Ουκρανίας, ενώ πέρυσι εξασφάλισε την έξοδο της στην Ευρώπη, κατακτώντας την έκτη θέση στο πρωτάθλημα της με 32 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρόστερ της υπάρχουν μόλις τρεις ξένοι ποδοσφαιριστές, τον Καμερουνέζο Alvaro Ngamba Ισλανδό Árni Vilhjálmsson και τον Σενεγαλέζο Mamadou Danfa.

Τέλος έχει ενδιαφέρον ότι οι Ουκρανοί είναι σε… κακό φεγγάρι. Στα τελευταία 15 επίσημα παιχνίδια της έχει γνωρίσει 10 ήττες, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της για την σεζόν 2020/21 γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Σαχτάρ Ντόνεσκ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button