Μπάσκετ

«Αυτά έγιναν με τον Νετζήπογλου»

Ότι υπήρχε ενδιαφέρον για τον Κολοσσό, αλλά ο ίδιος ήταν σίγουρος ότι δεν θα χαθεί ο παίκτης δήλωσε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης στην συνέντευξη του στο Yellow Radio εξήγησε το τι συνέβη με τον αθλητή του Άρη, καταθέτοντας μάλιστα την εκτίμηση του, σύμφωνα με την οποία ο παίκτης με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν θα έφευγε από την ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Δεν ήταν το πρόβλημα μας τόσο οι ενημερώτητες, αλλά κάποιες καταγγελίες ορισμένων αθλητών στον αθλητικό δικαστή για να μας πάρει τα δελτία. Εγώ γνωρίζοντας και τον αθλητή αλλά και τον μάνατζερ του που είναι φίλος και συνεργάτης σε κάποια θέματα, ήξερα ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Εγώ ήξερα ότι θα μείνει ο αθλητής στον Άρη, γιατί το ήθελε και ο αθλητής και ο μάνατζερ. Υπήρξε μία κουβέντα του αθλητή με τον Κολοσσό, αλλά το θέμα θα λυνόταν. Χθες λύθηκε το θέμα, υπογράφουμε το συμφωνητικό και από εβδομάδα είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε τον Όμηρο.

Μπασκετικά μου αρέσει πάρα πολύ ο Όμηρος. Είναι… pitbull. Ορμάει, έχει γρήγορα χέρια, καρδιά και χαρακτήρα. Μέσα από μία διαδικασία προπονητική θα μπει και θα είναι έτοιμος να προσφέρει σε άμυνα και επίθεση. Νομίζω ότι βοήθησε και πάρα πολύ η προπόνηση που κάνει με το τιμ της πρώτης ομάδας.

Δεν είχα αγχωθεί καθόλου με το θέμα του Νετζήπογλου γιατί και ο μάνατζερ του βοηθάει όπου μπορεί τον Άρη, αλλά και το παιδί μου έλεγε ότι είναι εδώ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button