Μπάσκετ

Αρβανίτης: «Θέλουν να επηρεάσουν τους διαιτητές με ΠΑΟΚ και Προμηθέα – Εμείς κάναμε αυτά που έπρεπε»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις» φιλοξενήθηκε ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Δασκάλου:

Αρχικά ανέφερε:

Βγαίνω να μιλήσω όταν υπάρχει ανάγκη. Το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες από το συγκεκριμένο σάιτ έχει μία στόχευση. Δεν αφορά τον Παναθηναϊκό, δεν έχει σχέση το παιχνίδι αυτό.

Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να επηρεάσουν τους διαιτητές ενόψει του ΠΑΟΚ-Άρης και του Άρης-Προμηθέας, αυτή είναι η όλη ιστορία.

Ο διευθυντής του εν λόγω σάιτ είναι αδερφός του προπονητή του Προμηθέα Πατρών και τα κείμενα είναι δικά του.

Ενώ συνέχισε:

Ο Άρης όχι απλά κάνει τη δουλειά του αλλά την κάνει πολύ καλά. Εγώ θέλω να θυμίσω ότι ο Άρης πέρυσι είχε περισσότερα δίποντα από τρίποντα, ήταν πρώτος στα επιθετικά ριμπάουντ, είχε παίκτες που έμπαιναν συνέχεια στο ζωγραφιστό και είχε τις λιγότερες βολές στο πρωτάθλημα.

Δεν γίνεται να συμβαίνει και φέτος αυτό, να είναι οι βολές 35-5 όπως πέρυσι. Εμείς δεν έχουμε θέμα με τα φάουλ που μας σφυρίζουμε, έχουμε όμως θέμα με τα φάουλ που δεν σφυρίζονται στις αντίπαλες ομάδες.

Για τις κινήσεις του Άρη:

Εμείς κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε για να είμαστε εντάξει τις επόμενες αγωνιστικές, βέβαια αυτό θα το δούμε στην πράξη στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα.

Θέλω να θυμίσω και κάτι άλλο, πέρυσι ο Άρης ήταν να βγει πέμπτος και δεν βγήκε λόγω τεσσάρων σφαγών, να μην τα ξεχνάμε αυτά.

Για το αγωνιστικό:

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την ομάδα και τον τρόπο που δουλεύει. Όλο το σύστημα του Άρη δουλεύει πάρα πολύ καλά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, δουλεύουν μέσα στο γήπεδο όλα τα παιδιά με ένταση και πάθος.

Από εκεί και πέρα στο θέμα της διαχείρισης των παικτών μόνος υπεύθυνος είναι ο προπονητής που του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Κατά τα άλλα παίζει ρόλο και οι κούραση, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τα παιδιά έπρεπε 03:00 να είναι στο αεροδρόμιο και να πάνε μετά με το λεωφορείο γιατί δεν υπήρχε αεροδρόμιο στην πόλη.

Για τον Καρ:

Είναι ένα παιδί που το πιστεύουμε πάρα πολύ, τον διαλέξαμε, τον υπογράψαμε, τον στηρίξαμε και θα τον στηρίζουμε μέχρι να μας προσφέρει αυτό που μπορεί. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι πνευματικό, θα καθαρίσει το μυαλό του και θα είναι αυτός που πρέπει.

Για τον Μπέιτς:

Τα πράγματα πήγαν πάρα πολύ ωραία με τον Μάνι Μπέιτς, ήταν μία συμφωνία πολύ καλή και για εμάς και για τον αθλητή. Εμείς προτείναμε να τον βοηθήσουμε, να μείνει εδώ και να είναι μέλος της ομάδας και την επόμενη σεζόν να μείνει στον Άρη.

Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας, είναι ένα παιδί που μόλις έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, θέλουμε να τον βοηθήσουμε και στη συνέχεια και αυτός να βοηθήσει την ομάδα.

Για τον Μπάνκστον και αν μπορεί να τον κρατήσει ο Άρης:

Εκεί υπάρχει ένα τριετές συμβόλαιο, θέλουμε να συνεχίσει στον Άρη και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αν συνεχίζεται ο πόλεμος και όλο αυτό που παρακολουθούμε θα βρούμε μία λύση ώστε ο αθλητής να παραμείνει στην ομάδα μας.

Για τα χρέη:

Tα χρέη μειώνονται καθημερινά, το 90% των χρεών σε παικτών έχει τελειώσει. Θα κάνουμε μία συνέντευξη τύπου που θα τα αναφέρουμε λεπτομερώς. Σε ότι αφορά το δημόσιο έχουμε ρυθμίσει το ΙΚΑ και περιμένουμε να βρούμε μία καλή λύση με τη ΔΟΥ, θα έχουμε πιστεύω καλά νέα μέσα στη χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button