Μπάσκετ

Απαίτηση από FIBA να πληρώσει ο Άρης για να του δοθεί χρόνος, παράθυρο για μεταγραφές χωρίς περιορισμούς

Συνεχίζονται οι συζητήσεις των ανθρώπων του Άρη με την παγκόσμια ομοσπονδία.

Στις τελευταίες συζητήσεις ανάμεσα στον Άρη και στους αξιοματούχους της FIBA oι τελευταίοι άφησαν να εννοηθεί ότι ο Άρης θα πάρει την πίστωση χρόνου που ζητάει, δηλαδή θα μπορεί και για την χρονική περίοδο 2020-21 να κάνει μεταγραφές (σ.σ. έστω και με περιορισμούς) μόνο εφόσον αρχίσει να πληρώνει δόσεις από τους διακανονισμούς που είχαν γίνει τον Σεπτέμβριο του 2019 από τον Δημήτρη Γουλιέλμο με τους οκτώ πρώην αθλητές που έχουν προσφύγει στην FIBA και έχουν πετύχει την απαγόρευση μεταγραφών του Άρη.

Οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν ότι δεν χρειάζεται να γίνουν νέοι διακανονισμοί, από την στιγμή που υπάρχουν υπογεγραμμένοι, άσχετα με το αν δεν έχουν τηρηθεί από την πλευρά του Άρη.

Χρειάζεται απλώς, ο Άρης να ξεκινήσει να τους πληρώνει, έστω και με καθυστέρηση 11 μηνών.

Εφόσον η ΚΑΕ Άρης ξεκινήσει να πληρώνει τους υπάρχοντες διακανονισμούς θα έρθει εγγράφως η απάντηση της FIBA με την οποία αναμένεται να δοθεί το πράσινο φως για να μπορέσει να κάνει ο Άρης μεταγραφές.

Υπάρχει η κρυφή ελπίδα, ότι η FIBA μπορεί να φανεί “γενναιόδωρη” και να άρει τις απαγορεύσεις μεταγραφών ολοκληρωτικά. Σε αυτήν την περίπτωση ο Άρης θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο αυτό το λεπτό σημείο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη στις συζητήσεις των αξιωματούχων της παγκόσμιας ομοσπονδίας με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι οι άνθρωποι της FIBA επαναλαμβάνουν συνέχεια ότι η χρονιά 2020-21 θα είναι η τελευταία ευκαιρία του Άρη για να ξεκαθαρίσει όλες τις “εκκρεμότητες” που έχει μέσα από τα προηγούμενα χρόνια, διότι από το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τους κακοπληρωτές.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button