Ποδόσφαιρο

Αναχώρηση για Ισραήλ

Ο ποδοσφαιρικός Άρης αναχωρεί σήμερα στις 09.40 για το Ισραήλ, προκειμένου να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα.

Στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Ντομαγόι Πάβιτσιτς και Ρόναλντ Ματαρίτα, όχι όμως και οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Βαλεντίνο Φατόρε (έφτασε χθες αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη), που θα μπουν στις προπονήσεις με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

Στο διάστημα της παραμονής των κιτρινόμαυρων στο Ισραήλ είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή δύο φιλικών με τη Μακάμπι Χάιφα, μετά από πρόσκληση της ομάδας (σε συνεργασία με την εταιρεία «Ethosports»).

Όλα αυτά γίνονται σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που παρείχε η ομάδα του Άρη στο διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία περιλάμβανε και τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Τόσο το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, που θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ (21:00), όσο και το δεύτερο το ερχόμενο Σάββατο (24/06, 20:00), θα έχουν προπονητικό χαρακτήρα και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button