Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση στήριξης Κούγια σε Γρηγορίου

Ασπίδα προστασίας στον τεχνικό της Λάρισας, Μιχάλη Γρηγορίου από τον Αλέξη Κούγια μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και παράπονα για τη διαιτησία, πριν το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

Πολύ άσχημο αποτέλεσμα και όχι καλή εικόνα της ομάδος.

Όμως έχουμε και πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλό προπονητή.

Είμαστε καινούργια ομάδα σε όλες τις γραμμές και έχουμε και παίκτες που μπορούν να παίξουν όλα τα συστήματα.

Ο προπονητής θα βρει το ποιο σχήμα θα αξιοποιήσει όλους τους καλούς παίκτες που έχουμε.

Η ΑΕΛ πρέπει να βρει επιτέλους ένα μόνιμο προπονητικό τιμ, το όποιο πρέπει να είναι και συναισθηματικά δεμένο με τους παίκτες, τους οπαδούς και τον ιδιοκτήτη.

Σε μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΛ δεν μπορείς να αλλάζεις προπονητή μετά από 4 αγωνιστικές και όταν υπάρχουν ακόμη 32 αγωνιστικές, εάν θα είσαι στα play off και 29, εάν θα είσαι στα play out.

Έχουμε τους καλύτερους παίκτες από τότε που είμαι ιδιοκτήτης στην ΑΕΛ και πρέπει να στηρίξουμε και τον Τόρζε, που είναι μεγάλος παίκτης, για το απίστευτο γκολ που έχασε.

Είμαστε στοχοποιημένοι σαν ομάδα από το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί ούτε ομάδα που ανήκει σε αγέλη είμαστε, ούτε ομάδα που να περνάει από το ταμείο του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική οι διαιτητές και το VAR μεροληπτούν σε βάρος της ομάδος μας και δεν δείχνουν απευθείας κόκκινη κάρτα σε αντιπάλους παίκτες σε κρίσιμα σημεία των αγώνων, τόσο με τον Απόλλωνα, όσο και με τον Αστέρα σήμερα, όπως όλοι οι κριτικοί διαιτησίας όλων των τηλεοπτικών και όλων των ραδιοφωνικών σταθμών έχουν αναδείξει.

Ο στόχος παραμένει ο ίδιος και είναι η κατάκτηση μιας θέσης από την 5η έως την 9η θέση της βαθμολογίας και στο τέλος θα το πετύχουμε.

Σε κάθε περίπτωση, ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button