ΓενικάΜουσική

Ακούστε το νέο τραγούδι των Psychedelic Trips To Death από την Θεσσαλονίκη: “Headlock” (video)

Κυκλοφόρησε το καινούριο άλμπουμ των Psychedelic Trips To Death με τίτλο “The Resistor”.

Εν μέσω πανδημίας, στις αρχές του Απρίλη, η μπάντα των Psychedelic Trips To Death από τη Θεσσαλονίκη, έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με το όνομα The Resistor. Ένα άλμπουμ σκοτεινό, ψυχεδελικό, γεμάτο ένταση και καθαρό ήχο, πιστό στη φιλοσοφία τους.

Επιθυμία τους είναι η μουσική τους να είναι επικίνδυνη, να μην ηρεμεί καρδιές και συνειδήσεις, αλλά αντιθέτως να προκαλεί μια κάποιου είδους μουσική και αισθηματική αυτανάφλεξη.

Psychedelic Trips To Death

Αποτελούν μία από τις πιο ενεργές και δυναμικές μπάντες του χώρου, οι Psychedelic Trips To Death δημιουργήθηκαν το 2010 στη Θεσσαλονίκη.

Έχοντας ως αφετηρία σκοτεινές και θορυβώδεις επιρροές ο ήχος τους παντρεύει χαοτικά τα ηλεκτρονικά Beat και το Rock’n’Roll. Η μπάντα αποτελείται από τους Konstantinos Iosifidis (Lostinthe), Thanasis Sampaziotis (Macubert), Panos Anastasiadis και Giannis Rematas.

Psychedelic Trips To Death

Κυκλοφόρησαν το Malibu (2012), το Love & Death EP (2014) και το Blood For Blood (2017). Κομμάτια των κυκλοφοριών έχουν συμπεριληφθεί σε συλλογές εντός και εκτός Ελλάδας.

Psychedelic Trips To Death

Έχουν επηρεαστεί από τους Singapore Sling, Jesus and the Mary Chain, Suicide, Joy Division. Έχουν εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως The Black Angels, Singapore Sling, The Underground Youth, I Love Trains.

Ανεβάστε τον ήχο και ακούστε την κομματάρα των PTTD, “Headlock” καθώς και μία πρόβα κάπου σε ένα υπόγειο της θεσσαλονίκης…

Psychedelic Trips To Death: “Headlock” (Κλείδωμα κεφαλής)

Psychedelic Trips To Death: Jesus Wants Her To Kill (Live Session)

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button