Ποδόσφαιρο

ΑΕΛ: Παραιτήθηκε ο Τάτσης, τον κράτησε ο Κούγιας!

Στον πάγκο της ΑΕΛ θα συνεχίσει ο Γιάννης Τάτσης, καθώς ο Αλέξης Κούγιας δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του 48χρονου τεχνικού, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Παράλληλα μετά τους Γιουνές, Πλατέλλα που από καιρό ήταν εκτός πλάνων, στη «μαύρη» λίστα μπήκαν και οι Φιλίπ, Τρούγιτς.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας. Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button