Μπάσκετ

Ήταν σίγουρος ότι θα επιλεγεί στο draft ο Κάουαν – Οι προβλέψεις και η ατυχία

Όπως και ο Γουίλιαμς, έτσι και ο Κάουαν είχε την ατυχία να μην μπορέσουν να δείξουν τι αξίζουν λόγω του κορωνοϊού.

O νεαρός γκαρντ ολοκλήρωσε την πορεία του σε ένα καλό κολέγιο (Μέριλαντ) με τρεις σταθερές σεζόν και ετοιμαζόταν για την March Madness αλλά και τα pre-draft workouts.

Η πανδημία του κορωνοϊού όμως ξέσπασε και έτσι ο άσσος του Μέριλαντ δεν μπόρεσε να «πλασάρει» τον εαυτό του όπως ο ίδιος θα ήθελε, πράγμα που ενδεχομένως του στέρησε μία ευκαιρία να επιλεγεί στο ΝΒΑ και όχι απλά στην G-League λίγους μήνες αργότερα.

Παρόλα αυτά ο νεαρός γκαρντ έκανε την προσπάθεια του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αμερική είχε περίπου 12 συνεντεύξεις μέσω βιντεοκλήσεων με ομάδες, σε μία διαδικασία που φαίνεται να διασκέδασε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε δηλώσεις της η μητέρα του παίκτη είχε τονίσει πως υπήρχε σιγουριά. «Ακούγοντας κάποια από τα σχόλια την ομάδα μπόρεσε να σιγουρευτεί ότι θα επιλεγεί. Έχει πάρει καλές κριτικές και ειλικρινείς κριτικές για τα πράγματα στα οποία πρέπει να βελτιωθεί για να πάει στο επόμενο επίπεδο.»

Τελικά πάντως ο Κάουαν δεν επιλέχθηκε, με τα κορυφαία δίκτυα της Αμερικής να τον τοποθετούν στους κορυφαίους 100 παίκτες της κλάσης του (ήταν στο 92 στο nbamockdraft.com και στο 87 στο rookiewire) αλλά όχι στους κορυφαίους 60 που επιλέγονται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button