Μπάσκετ

Έχει καταλήξει σε Καντζούρη το Περιστέρι που παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ

Σε διαδικασία υλοποίησης του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη νέα σεζόν βρίσκεται ήδη το Περιστέρι, που φουλάρει ώστε να συμφωνήσει με τον Ηλία Καντζούρη, που βρίσκεται και στη λίστα της ΑΕΚ.

Πίσω του θέλει να αφήσει το Περιστέρι τη φετινή αποτυχημένη σεζόν, που το βρήκε στην 8η θέση και μοιραία αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον Ολυμπιακό με τον οποίο διασταυρώθηκε στον πρώτο γύρο των playoffs. Αν μπορούν να κρατήσουν κάτι οι Περιστεριώτες είναι η αξιοποίηση νεαρών παικτών όπως ο Μπιλάλης, ο Φύτρος, ο Σταυρακόπoυλος ή ο Ζούγρης, κάτι που πιστώνεται στον Μίλαν Τόμιτς.

Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος προπονητής δεν αναμένεται να συνεχίσει στο Περιστέρι, με τον ίδιο μάλιστα μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε να υποβάλλει και την παραίτησή του, κάτι που δεν είχε γίνει δεκτό από τη διοίκηση.

Βάσει όλων αυτών, το Περιστέρι θα αφοσιωθεί στο χτίσιμο της επόμενης μέρας και όλα αρχίζουν από την υπόθεση του προπονητή. Πρώτο φαβορί και στόχος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Ηλίας Καντζούρης, που έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας αποχωρεί από τον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Έλληνας προπονητής άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη θητεία του με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν, που οδήγησε τον Κολοσσό Ρόδου στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και φυσικά αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από κανέναν. Το Περιστέρι έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του, το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από θετικό και δεν αποκλείεται στη Δυτική Όχθη να έχουν σύντομα ευχάριστα νέα.

Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, αφού στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν παίζουν απαραίτητα μόνοι τους. Η ΑΕΚ διά στόματος του τεχνικού διευθυντή, Γιώργου Χήνα, τόνισε ότι σίγουρα η Ένωση θα κάνει κίνηση προς την πλευρά του Ηλία Καντζούρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button