ΓενικάΠοδόσφαιρο

“Έφυγε” στα 25του ο Παναγιώτης Ξόμπλιος που είχε περάσει από τις ακαδημίες του Άρη

Σοκ και θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Παναγιώτη Ξόμπλιου, που έγινε γνωστός από ανακοίνωση της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είχε περάσει από τις ακαδημίες του Άρη και συγκεκριμένα από την U20, σύμφωνα με τις πληροφορίες απεβίωσε αιφνιδιαστικά από παθολογικά αίτια στον ύπνο του στη διάρκεια της νύχτας.

Ο ύψους 1,90 επιθετικός δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, έχοντας ζητήσει να απουσιάσει για ένα διάστημα, ώστε να βοηθήσει τον πατέρα του σε μια καινούρια δουλειά, ωστόσο χθες είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας, που είναι και πατριώτες.

Ο Ξόμπλιος γεννήθηκε στη Σκύδρα και ξεκίνησε από τον Αετό, για να συνεχίσει σε ηλικιακές ομάδες της ΑΕΚ, του Άρη, της Νίκης Βόλου και της Βέροιας. Εκεί έπαιξε δύο παιχνίδια στη Super League. Ακολούθησαν Παναιγιάλειος, Καλλιθέα, Καβάλα, Αλμωπός Αριδαίας, Ποσειδών Μηχανιώνας και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Είχε κάνει το ντεμπούτο του στην επαγγελματική τότε Γ’ Εθνική με τον Αετό Σκύδρας, πριν κλείσει τα 16 χρόνια του.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Γιαννιτσών αναφέρει:

“Μαύρη ημέρα η σημερινή, καθώς ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Ξόμπλιος δεν είναι πια κοντά μας. Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button