Ποδόσφαιρο

Ένα Top Class εικοσάλεπτο που αφήνει ελπίδες

Ο Μήτρογλου μέσα σε είκοσι λεπτά έδωσε αυτά που έψαχνε ο Άρης εδώ και μήνες, και σε περίπτωση που είναι υγιής δείχνει πως θα η παρουσία του θα είναι πάρα πολύ σημαντική στα πλέι-οφ.

Ο Άρης μέχρι αυτήν την στιγμή είχε πάρει πολύ λίγες βοήθειες από τα σέντερ φορ του. Υπάρχουν παιχνίδι που δίκαια θα πει κάποιος ότι με έναν καλό φορ θα είχαν λήξει διαφορετικά.

Το πρόσφατο 0-0 με τον Παναιτωλικό είναι το καλύτερο παράδειγμα, ενώ υπάρχουν αρκετά ακόμη παιχνίδια στα οποία οι κιτρινόμαυροι έχουν χάσει βαθμούς λόγω της μη εκμετάλλευσης των ευκαιριών.

Ο Μήτρογλου ήρθε για να κάνει την διαφορά και να βάλει τέλους στους χαμένους λόγω σέντερ φορ βαθμούς. Απέναντι στον ΟΦΗ έδειξε αυτό που ήθελε η ομάδα.

Μέσα σε ένα εικοσάλεπτο κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε «σκοτώνοντας» τον Βάντερμαν όταν πήρε την πάσα από τον Μπερτόγλιο στο έκτο λεπτό.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Έδειξε ότι έχει ακόμη μία πολύ μεγάλη ικανότητα να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του, να την υποδεχτεί σωστά και να μην την χάσει από τα μαρκαρίσματα.

Έδειξε ακόμη για πρώτη φορά να έχει την ικανότητα να διαβάζει σωστά το παιχνίδι, να μοιράζει την μπάλα και να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.

Όλα αυτά στο καλύτερο εικοσάλεπτο του με την φανέλα του Άρη, προτού τραυματιστεί. Το δείγμα είναι μικρό, επειδή όμως η καριέρα του «Μητρογκολ» είναι μεγάλη, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι ο -υγιής- Μήτρογλου θα δώσει πολύ μεγάλες βοήθειες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button