Διεθνή

Έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιβανίσεβιτς ο Τζόκοβιτς

Τι ανέφερε ο Σέρβος τενίστας.

Τέλος συνεργασίας Νόβακ Τζόκοβιτς και Γκόραν Ιβανίσεβιτς, μετά από έξι χρόνια συμπόρευσης, με τον Σέρβο τενίστα ν’ ανακοινώνει το γεγονός, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο «Νόλε» στην δημοσίευσή του:

«Θυμάμαι τη στιγμή που κάλεσα τον Γκόραν να γίνει μέλος της ομάδας μου. Ήταν το 2018, εγώ και ο Μάριαν (Βάιντα) ψάχναμε να καινοτομήσουμε και να φέρουμε λίγη μαγεία στο service. Στην πραγματικότητα δεν φέραμε μόνο αλλαγές στο service, αλλά φέραμε πολύ γέλιο, κέφι, το Νο1 στην κατάταξη στο τέλος της χρονιάς, επιτεύγματα ρεκόρ και 12 Grand Slam (και μερικούς τελικούς) απο τότε. Ανέφερα και το δράμα; Οι φαν μου θα ξέρουν…

Ο Γκόραν κι εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί πριν από μερικές μέρες. Η χημεία μας στο court είχε σκαμπεναβάσματα, αλλά η φιλία μας ήταν πάντα σταθερή. Η αλήθεια είναι πως είμαι περήφανος (δεν είμαι σίγουρος αν και αυτός είναι) που εκτός του ότι κερδίσαμε μαζί τουρνουά, είχαμε σε εξέλιξη για πολλά χρόνια και μια μάχη στο Parchisi (video game). Κι αυτό το τουρνουά δεν σταματάει ποτέ για εμάς.

Ευχαριστώ για όλα, φίλε μου. Σε αγαπώ»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button