Μπάσκετ

Έκλεισε Τσέβεζ Γκούντγουιν για τη φροντ λάιν ο Άρης!

Μία ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσαν οι κιτρινόμαυροι!

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Τσέβεζ Γκούντγουιν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Τσέβεζ Γκούντγουιν είναι γεννηθείς στις 27 Φεβρουαρίου του 1998 και με ύψος 2.05μ. αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ – σέντερ. Αποφοίτησε φέτος από το University South California, όπου με τη φανέλα των Trojans ήταν ο τέταρτος σκόρερ (11.0 πόντοι) και δεύτερος ριμπάουντερ (6.4) της ομάδας του.

Ο 24χρονος άσος στη σχολική καριέρα του φοίτησε στο A.C. Flora High School και το Hammond School. Ως τριτοετής, με μέσους όρους 18.9 πόντων και 12.4 ριμπάουντ, αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς στην Midlands.

Ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του το 2016 στο College of Charleston και αφού έμεινε για μία χρονιά εκτός NCAA, από το 2018 έως το 2020 φοίτησε στο Wofford, όπου φόρεσε τη φανέλα των Terriers. Το 2020 μετακόμισε στο University South California, από το οποίο αποφοίτησε το περασμένο καλοκαίρι, φοιτώντας για έναν παραπάνω χρόνο, όπως είχε δικαίωμα μετά τη σχετική απόφαση του NCAA, λόγω Covid-19.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button