Ποδόσφαιρο

Έκανε τα πάντα για να έχει τον Ελ Αραμπί με τον Άρη ο Ολυμπιακός

Ιδιωτικό αεροπλάνο ναύλωσαν οι ερυθρόλευκοι προκειμένου να έχουν τον Ελ Αραμπί στο ντέρμπι κορυφής του Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού:

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Καμερούν για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου στα προκριματικά του Κόπα Αφρικα. Και συγκεκριμένα για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής (πρώην Τσαντ). Ωστόσο, εκεί ξεκίνησε η περιπέτειά του. Νόσησε από το κορωνοϊό πριν το παιχνίδι και αναγκάστηκε να μείνει καραντίνα σε ξενοδοχείο της Γιαουντέ. Με τους Μαροκινούς να αφήνουν μαζί τους τον γιατρό τους.

Ο Ολυμπιακός αμέσως ήρθε σε επαφή, τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τους εκπροσώπους της Εθνικής Μαρόκου, ώστε να βρεθεί ένας τρόπος ο Ελ Αραμπί να γυρίσει στην Ελλάδα. Με ασφάλεια, αλλά και όσο πιο σύντομα γίνεται. Στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση, με συνεχείς ανταλλαγές εγγράφων με όλες τις εμπλεκόμενες χώρες, ώστε να βρεθεί τρόπος ο επιθετικός του Ολυμπιακού να βρεθεί σε «ασφαλές» περιβάλλον. Μετά από αρκετές ημέρες, τα προβλήματα ξεπεράστηκαν.

Οι Πειραιώτες με σωστές κινήσεις, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά, αλλά και με τον ποδοσφαιριστή να είναι καλά και τελείως ασυμπτωματικός από την πρώτη στιγμή (σ.σ. είχε μία ημέρα πυρετό και διάρροια και απλώς έχασε την αίσθηση της όσφρησης, που όμως δεν του απαγόρευσε να προπονείται ατομικά), βρήκαν τρόπο να τον μεταφέρουν στην Ελλάδα με ασφάλεια και χωρίς να χάσει άλλον χρόνο.

Ο Ολυμπιακός και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μαρόκου ναύλωσαν ιδιωτικό αεροπλάνο, πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα, νίκησαν τη γραφειοκρατία, ξεπέρασαν μια σειρά από δυσεπίλυτα προβλήματα και έτσι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρέθηκε έγκαιρα στην Ελλάδα και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Αρη.

Οσο για το κατά πόσο ο Ελ Αραμπί είναι έτοιμος να παίξει; Ο 33χρονος φορ προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίε τρεις ημέρες, όλο αυτό το διάστημα έκανε ατομικό πρόγραμμα για να μπορέσει να κρατηθεί σε καλή κατάσταση και όλα δείχνουν απόψε θα πάρει… ένα ημίχρονο. Ισως λίγο παραπάνω εάν παραστεί ανάγκη. Με τον Μαρτίνς, πάντως, να είναι προσεκτικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button