Μπάσκετ

Άρης και play-off: Όλα τα σενάρια

Καθόλου απίθανο δεν είναι το να βρεθεί ο Άρης στην φετινή postseason.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν έως τώρα επτά νίκες, αριθμός που την φετινή σεζόν ενδεχομένως να αποδειχθεί αρκετός για να βάλει την ομάδα στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Με επτά νίκες ο Άρης μπαίνει στα πλέι-οφ εφόσον δεν κερδίσουν Ιωνικός και Ηρακλής. Η ομάδα του Αγγέλου υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, ενώ οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν Λαύριο, Προμηθέα και Παναθηναϊκό.

Με οκτώ νίκες ο Άρης περιμένει να μην πάρει ο Ηρακλής δύο νίκες στα παραπάνω παιχνίδια για να μην μπει πλέι-οφ. Αν δηλαδή η ομάδα του Σκορτόπουλου φτάσει στα εννέα θετικά αποτελέσματα τότε μόνο οι κιτρινόμαυροι μένουν εκτός, καθώς είτε ισοβαθμούν με τον Κολοσσό, είτε είναι μία νίκη πίσω από τους Ροδίτες (αν αυτοί κερδίσουν τον Ιωνικό).

Σε κάθε άλλη ισοβαθμία κατά τα άλλα ο Άρης επικρατεί. Κερδίζουν στις διπλές με Ηρακλή ή Ιωνικό και μπαίνουν ως δεύτεροι (στην ισοβαθμία) σε τριπλή με Ιωνικό-Κολοσσό, είτε σε τετραπλή με Ιωνικό-Κολοσσό-Ηρακλή, είτε σε τριπλή με Κολοσσό-Ηρακλή.

Δυστυχώς σε καμία ισοβαθμία ο Άρης δεν μπορεί να είναι έβδομος, καθώς το 0-2 με τον Κολοσσό Ρόδου μπαίνει «εμπόδιο» σε κάθε πιθανή ισοβαθμία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button