Ποδόσφαιρο

Όταν Άρης και ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν 21 Οκτωβρίου

Μια δόση τύχης η σημερινή ημερομηνία για την παρουσία του Άρη.

Στο παρελθόν διεξάχθηκαν δύο αγώνες μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ την ίδια ακριβώς ημερομηνία με την σημερινή όπου οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται μετά από 4 χρόνια τον Δικέφαλο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα την σεζόν 2006-07 για την 7η αγωνιστική μέσα στο  «Βικελίδης» έχουμε τελικό αποτέλεσμα 0-0. Η ομάδα του Άρη διακρίθηκε για την πολύ καλή της παρουσία.

Άρης (Γκιγέρμο Όγιος): Χαλκιάς, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης (Γόγολος 69’), Τούτα, Χαβίτο, Εσκουδέρο (Νασιμέντο 74’), Γκαρσία, Νεμπεγλέρας, Χοσέ Λουϊς (Μαραγκός 66’), Πάουλο Κόστα, Κόκε.

ΠΑΟΚ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μέγκαχεντ (Μελλίσης 74’), Μπαρκαουάν, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Μπαλάφας, Μίετσελ (Χαραλάμπους 80’), Γιασεμάκης, Χαραλαμπίδης (Γκονζάλες 80’).

Ενώ στο πρωτάθλημα 2007-08, ομοίως στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική  με νίκη του Άρη 3-1. Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν στο 16′ με σκόρερ τον Κόκε ενώ ο Μπαλάφας στο 30′ έκανε το 1-1. Ο Κόκε ήταν ξανά ο σκόρερ του Άρη στο 57′ (2-1) και ο Νάτσο Γκαρσία στο 73′ “έγραψε” το 3-1.

Άρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Ρονάλντο, Παπαδόπουλος Α., Νάτσο Γκρασία, Νεμπεγλέρας, Κάλβο (Βαγγέλη 84’), Χαβίτο (Παπάζογλου 45’), Ίβιτς  (Σιστόν 70’), Κόκε, Νέτο

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντεζ, Κνολ, Ορφανός (Βρύζας 62’), Χαραλάμπους, Μελίσσης, Μπαλάφας, Βαγγέλης, Κωνσταντινίδης, Μπαϊάνο, Χριστοδουλόπουλος (Ιλιεφ 79’), Λάκης (Γεωργιάδης 70’)

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button