ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Εμρέ Τσαν: «Είπαν ότι δεν είμαι καλός και τώρα πρέπει να το βουλώσουν και να με δουν στον τελικό»

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε ξανά (1-0) της Παρί Σεν Ζερμέν και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League 11 χρόνια αργότερα.

Ο αρχηγός της Εμρέ Τσαν, ένας 30χρονος διεθνής με τη Γερμανία μέσος που έφτασε στο Ντόρτμουντ το 2020 αφού πέρασε από τις Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου ήταν εκ των διακριθέντων.

Ο τουρκικής καταγωγής ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί αρκετή κριτική κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπορούσια, ενώ και ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι αισθάνεται πολύ πιο πολύτιμος μακριά από τη Γερμανία. «Έχω ένα εντελώς διαφορετικό στάτους στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, στην Αγγλία. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως εκεί σέβονται περισσότερο τα επιτεύγματά μου ή με εκτιμούν περισσότερο ως παίκτη. Στη Γερμανία πάντα μου ασκούσαν περισσότερη κριτική», δήλωσε και παραδέχτηκε πως: «ξέρω ότι δεν έχω παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μου στη Ντόρτμουντ», το 2023.

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ την 1η Ιουνίου, ο έμπειρος μέσος βρήκε την ευκαιρία να τα βάλει με τους επικριτές του. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που πάντα μιλάνε και λένε ότι δεν είμαι τόσο καλός. Τώρα πρέπει να το βουλώσουν και να με δουν στον τελικό», είπε ο κάπτερν των Βεστφαλών σε δηλώσεις του στο «Sky Sports» μετά το παιχνίδι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button