ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Κλαμπ Μπριζ – Φιορεντίνα: Ο λόγος που το παιχνίδι γίνεται Τετάρτη αντί για Πέμπτη

Η αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με τη Φιορεντίνα δεν γίνεται την Πέμπτη, όπως συμβαίνει συνήθως με τα παιχνίδια του Conference League και ο λόγος είναι συγκεκριμένος.

Η ρεβάνς της Κλαμπ Μπριζ με την Φιορεντίνα προκάλεσε εντύπωση που ορίστηκε από την UEFA να γίνει Τετάρτη, ημέρα που έχει τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν και όχι την Πέμπτη, όπως συνηθίζεται με τα παιχνίδια του Conference League.

Η απόφαση αυτή μπορεί να πάρθηκε από την UEFA, όμως δεν έγινε από επιλογή της, αφού αναγκάστηκε από τις συνθήκες. Και εξηγούμαστε. Την Πέμπτη (09/05) έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Μπριζ η Ακολουθία του Ιερού Αίματος, ένα θρησκευτικό γεγονός που συνδέεται με την γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και προστατεύεται από την UNESCO, αφού συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της.

Κάτι τόσο σημαντικό δεν θα μπορούσε ούτε αναβληθεί ούτε και να διεξαχθεί παράλληλα μ’ ένα τόσο σπουδαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι για την ομάδα της πόλης και γι’ αυτό οι αρχές της ζήτησαν από την UEFA να πάει μία μέρα πίσω το ματς, με αποτέλεσμα εκείνο να διεξάγεται σήμερα στις 19:45.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button