Ποδόσφαιρο

Χωρίς Μήτρογλου, Ροζ, Ματίγια (άδεια) και Σάσα (κορωνοϊός) η πρώτη συγκέντρωση

Με τέσσερις απουσίες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Άρης, χωρίς κάποια από αυτές να είναι αδικαιολόγητη.

Ο Άκης Μάντζιος δεν είχε στην διάθεση του τους Μήτρογλου και Ροζ που επιστρέφουν αύριο Θεσσαλονίκη, όπως και τον Ματίγια που αναμένεται την Πέμπτη. Οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες είχαν εξασφαλίσει άδεια, ενώ δεν ήταν παρόν ούτε ο Σάσα που δεν ταξίδεψε λόγω κορωνοϊού.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Η πρώτη συγκέντρωση, αλλά και πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από τη σημερινή «πρώτη» απουσίαζαν με άδεια οι Κώστας Μήτρογλου, Λίντσεϊ Ρόουζ (αμφότεροι αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη) και Χαβιέ Ματίγια (επιστρέφει την Πέμπτη), ενώ ο Λούκας Σάσα, που βρίσκεται στην πατρίδα του, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό (ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία της κατάστασής του)

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Όπως είναι γνωστό, οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο» μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/06), ενώ το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button