Μπάσκετ

Χρειάζεται όλους τους ξένους του!

Ο μπασκετικός Άρης έχει ανάγκη τη συνεισφορά και των έξι ξένων παικτών του, αν θέλει να πάρει τα παιχνίδια που χρειάζεται.

Από τη στιγμή που οι ομάδες στην Basketleague έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν έξι ξένους καλαθοσφαιριστές, η απόδοσή τους είναι το “κλειδί” για κάθε ομάδα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που έχουν στη σύνθεσή τους και αρκετούς πρωτοκλασάτους Έλληνες, οι υπόλοιπες ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Άρη, “κρέμονται” από τους παίκτες που αποκτούν από την ξένη αγορά, κυρίως την αμερικάνικη.

Σε παιχνίδια που ο Άρης έχει τουλάχιστον τους τέσσερις από τους έξι θετικούς, οι πιθανότητες να πάρει τη νίκη αυξάνονται ιδιαίτερα. Στην τελευταία αναμέτρηση με τη Λάρισα, οι τρεις (Γουίλιαμς, Τζούστον, Λόκετ) ήταν απλή αναγραφή στο φύλλο αγώνα, καθώς δεν βοήθησαν σε κανέναν τομέα την ομάδα.

Σίγουρα το νεαρό της ηλικίας τους είναι ένα ελαφρυντικό, αλλά αν δεν βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια, το έργο της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη θα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια. Οι πιο έμπειροι Κέλι και Χάνλαν θα πρέπει να τραβήξουν και τους υπόλοιπους, οι οποίοι νομίζεις κάποιες φορές ότι είναι εντελώς εκτός κλίματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button