Ποδόσφαιρο

Δεν ησυχάζει από τις… παλιές αμαρτίες!

Ο Άρης δεν μπορεί να ξεφύγει από τα χρέη που δημιούργησαν οι διοικήσεις του παρελθόντος, βρίσκοντάς τα συνεχώς μπροστά του…

Με τον Άρη να περιμένει το επόμενο διάστημα τις αποφάσεις του CAS για τις υποθέσεις Ντουρμισάι και Λάσκοφ, ήρθε ένα ακόμη “χτύπημα”, αυτή τη φορά από τον Τζον Ίμπε. Ο Νιγηριανός πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων είχε προσφύγει ξανά στη FIFA, τους είχαν επιδικαστεί περίπου 200.000, αλλά ο Άρης προσέφυγε στο CAS και κέρδισε την υπόθεση.

Η απόρριψη της προσφυγής του Ίμπε είχε γίνει λόγω χρονικών προϋποθέσεων, δεν ήταν δηλαδή στην ουσία της και ο Νιγηριανός έκανε νέα αίτηση, που τον δικαίωσε, επιδικάζοντάς του 250.000 μαζί με τα έξοδα. Ο Άρης θα προσφύγει εκ νέου στο CAS, ευελπιστώντας ότι θα τον δικαιώσει και πάλι, αν και βλέπουμε το τελευταίο διάστημα ότι όλες οι αποφάσεις είναι υπέρ των ποδοσφαιριστών.

loading...

Τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ δεν λένε να αφήσουν τον Άρη να αναπνεύσει, καθώς η αλλαγή στάσης της FIFA, στον τρόπο που χειρίζεται παρόμοιες υποθέσεις, έφερε τους κιτρινόμαυρους σε δυσχερή θέση. Αν ο Άρης χάσει την υπόθεση στο CAS, τότε ο Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι αναγκασμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να πληρώσει έναν παίκτη που πέρασε και δεν… ακούμπησε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button