Ποδόσφαιρο

Υπάρχει κίνητρο για το διπλό και αυτό είναι απλό

Ο αριθμός των παικτών του Άρη που έχουν έρθει από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού είναι μεγάλος και γι’ αυτόν τον λόγο το κίνητρο την νίκης είναι ακόμα μεγαλύτερος.

Οι δυο μεταγραφές της φετινής σεζόν των πρώην παικτών του Ολυμπιακού, Μανώλη Σιώπη και Νίκο Μαρτίνες που ήρθαν στην αρχή της χρόνιας. Ο πρώτος χαρακτηρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι “ξένο σώμα” στην ομάδα, ενώ ο Αργεντινός δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, καθώς δινόταν δανεικός κάθε χρόνο.

Επίσης ο νεαποκτηθείς, Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος για χάρη του Ολυμπιακού επέλεξε τον επαναπατρισμό φέτος, αλλά δεν βρήκε θέση στα βασικά πλάνα του προπονητή του. Βέβαια στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, όλα ήταν διαφορετικά, καθώς είχε πολλές συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης, από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού ξεκίνησε και ο Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ ο Μανώλης Τζανακάκης αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη, αλλά δεν έπαιξε ποτέ με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button