Ποδόσφαιρο

Σύντροφος Γκαρσία: “Ενθουσιασμένος ο Ματέο, επέστρεψε εκεί που είναι ευτυχισμένος”

Η Αντονέλα Καρίσο, σύντροφος του Ματέο Γκαρσία, μίλησε στο ΥellowRadio.gr και την Δώρα Λάμπρου για την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, την επιθυμία του Ματέο να αγωνιστεί ξανά στα κιτρινόμαυρα αλλά και την αγάπη που εισπράττουν και οι δύο από τους οπαδούς του Άρη.

Η κυρία Γκαρσία άξια θεωρείται μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες που πέρασαν από το «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς με κάθε της παρουσία κλέβει την παράσταση αλλά δεν κρύβει και την αγάπη της για την ομάδα και τον κόσμος της.

Αναλυτικά:

Πως ήταν η τελευταία χρονιά στην Σερβία για σένα και τον Ματέο;

Ήταν μια χρονιά που κάποια όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Ο Ματέο έπαιξε στο Champions League, γεγονός που θα μας μείνει αξέχαστο. Δεν ήταν μια άσχημη χρονιά, θα έλεγα, αλλά ούτε και η καλύτερη.

Σου έλειψε η Ελλάδα;

Αν μου έλειψε η Ελλάδα…; Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα προσωπικά να προσαρμοστώ στην Σερβία και πάνω απ’ όλα μου έλειψε το ότι ήμασταν όλοι «ένα» στην Ελλάδα ∙ η συντροφιά, η παρέα, η υποστήριξη και τα πράγματα που μπορεί να μοιράζεσαι έξω από το γήπεδο.

Πως αποφάσισε ο Ματέο να επιστρέψει στον Άρη;

Ο καθένας πάντα προσπαθεί να επιστρέψει εκεί που ήταν ευτυχισμένος!

Είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει ξανά στην ομάδα;

Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος!

Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές.

Είναι λίγο παράξενο το να βλέπεις αγώνες χωρίς τους οπαδούς, αλλά περνάμε μια περίοδο που πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον έτσι ώστε να μπορέσουμε επιστρέψουμε σύντομα στο γήπεδο.

Ποια πόλη είναι καλύτερη; Το Βελιγράδι ή η Θεσσαλονίκη;

Η Θεσσαλονίκη είναι καλύτερη πόλη. Είναι πιο άνετη και όμορφη για να ζήσεις.

Και οι δυο λαμβάνετε πολλά μηνύματα από οπαδούς του Άρη. Τι θα θέλατε να τους πείτε;

Πάντα λαμβάνουμε όμορφα μηνύματα από τους οπαδούς του Άρη. Θα θέλαμε να τους πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι στην Θεσσαλονίκη, νιώθουμε σαν το σπίτι μας.

Εκτός της ομάδας έχετε και πολύ καλές φιλίες με τους συμπαίκτες του Ματέο αλλά και με τις οικογένειες τους. Πως νιώθεις που θα τους ξανά δεις μετά από καιρό;

Νιώθω πολύ χαρούμενη. Εδώ βρήκα φίλους και συντρόφους για τα πάντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε ξανά σπίτι και έχουμε μια πολύ καλή ομάδα φίλων.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button