Ποδόσφαιρο

«Συμφωνία Σαντιάγκο Γκαρσία με Άρη, περιμένει τα εισιτήρια» γράφουν στην Χιλή

Για συμφωνία του Άρη με τον Αργεντινό στόπερ, Σαντιάγκο Γκαρσία γράφουν στην Χιλή.

Την είδηση, μάλιστα, ήρθε να… ενισχύσει και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή! Ο Κρίστιαν Λε Μπιαν, είπε συγκεκριμένα πως: «Υπάρχει μια προσφορά και την έχουμε ήδη αποδεχτεί! Περιμένουμε από τον Άρη να μας στείλει τα εισιτήρια του ποδοσφαιριστή»!

Είναι δεδομένο πως κάποια μεταγραφικά έχουν προχωρήσει και η φημολογία των τελευταίων ωρών ήταν έντονη πως μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται αφίξεις! Δεν αποκλείεται λοιπόν να αφορά αυτή η φήμη τον Σαντιάγκο Γκαρσία, όπως αποκάλυψε η «En Cancha» της Χιλής!

Ο 32χρονος άσος είναι απ’ τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Ουνιόν Λα Καλέρα. Έχει ύψος 1.91 και θεωρείται αξιόπιστο στόπερ. Έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη έχοντας εμπειρία από μεγάλα Πρωταθλήματα μάλιστα. Κι αυτό γιατί απ’ την πατρίδα του και την Ροζάριο Σεντράλ, πήγε στην Παλέρμο, από εκεί στη Νοβάρα. Με μια μικρή… στάση στη Χιλή, επέστρεψε Ευρώπη και φόρεσε τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης. Το 2017 πήγε στην Τολούκα του Μεξικού πριν μεταγραφεί τον Ιανουάριο του 2020 στην Ουνιόν Λα Καλέρα!

Πέρα από στόπερ, έχει αγωνιστεί πολλές φορές και ως αριστερό μπακ! Θεωρείται αξιόπιστος αμυντικός και το βιογραφικό του δίχως άλλο είναι… γεμάτο! Το αν η υπόθεσή του θα προχωρήσει θα φανεί τις επόμενες μέρες, αν και οι Χιλιανοί το έχουν… τελειωμένο!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button