ΓενικάΕρασιτέχνης

Ο μη αναγνωρισμένος τίτλος του 1926 που αποκαλύπτεται από αρχείο εφημερίδας!

Έναν ακόμη τίτλο δικαιούται να λέει ότι έχει το τμήμα πόλο του Άρη, σύμφωνα με ένα απόκομμα της εφημερίδας «Μακεδονία» που έρχεται στο φως.

Ο λόγος για ένα πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης του 1926, το οποίο πρέπει να είναι και ο πρώτος τίτλος που πήρε ποτέ το υδατοσφαιρικό τμήμα των κιτρινόμαυρων.

Όπως αναφέρει ο Πάνος Κατσούφρος στην σελίδα Aris Retro 1914:

**Συγνώμη, αλλά εμένα εδώ κάτι δε μου “κάθεται” καλά… **
Το ιστορικό απόκομμα της εφημερίδας “Μακεδονία” (όπως μπορείτε να δείτε πάνω αριστερά) είναι στις **13 Οκτωβρίου 1926.

**Η εφημερίδα γράφει ξεκάθαρα ότι ο Άρης είναι Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης αλλά στο επίσημο site του Α.Σ. Άρης και στην ενότητα “τίτλοι” διαβάζουμε ότι ο Σύλλογος δεν κατέκτησε ποτέ τίτλο το 1926, αντιθέτως οι τίτλοι για το Τμήμα Πόλο ξεκινάνε από το 1928!
Στην ενότητα “τίτλοι” του Α.Σ. Άρης υπάρχει ένας τίτλος το 1925 αλλά στο Τμήμα Κολύμβησης, που φυσικά πρόκειται για κολυμβητικούς αγώνες και όχι αγώνες Πόλο!

**Μήπως κάποια στιγμή ο Επίσημος Άρης πρέπει να ασχοληθεί πιο εντατικά με τα θέματα Ιστορίας του Συλλόγου;

**Είναι κρίμα πραγματικά, 100 χρόνια μετά να βγαίνει στην “επιφάνεια” ένας τίτλος ο οποίος δεν είναι καταγγεγραμμένος πουθενά…
Είναι κρίμα πραγματικά, για αυτά τα παλικάρια που βλέπουμε στην φωτογραφία, που έδωσαν όλο τους το “είναι” για να φέρουν τον Σύλλογο στο ψηλότερο βάθρο του νικητή, να μην υπάρχει πουθενά ο τίτλος που κατέκτησαν…

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button