Ποδόσφαιρο

Ολοκληρώνεται η δημοπρασία για την «κιτρινόμαυρη» μπάλα

Σήμερα ολοκληρώνονται οι δημοπρασίες για τις υπογεγραμμένες μπάλες από τις ομάδες της Super League.

Η δημοπρασία (και) της μπάλας με τις υπογραφές των παικτών του Άρη ολοκληρώνεται σήμερα στις 23:00 και αυτήν την στιγμή η καλύτερη προσφορά είναι στα 120 ευρώ, που τυχαίνει να είναι και η μεγαλύτερη προσφορά για μπάλα οποιασδήποτε ομάδας.

Θυμηθείτε την ενημέρωση της Super League:

Η Super League, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, συνεχίζει τις κοινωνικές πρωτοβουλίες.

Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την  αυθεντική μπάλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά των ομάδων της Super League. Κάθε μπάλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι 7 μέρες και λήγουν τη Δευτέρα 11/01/2021, στις 23:00.

Όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΣΧΕΔΙΑΣ, για την υποστήριξη, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, της προσπάθειας των αστέγων και των κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό και της ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωήςγια τηνπερίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον.

Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols και μεσω της πλατφορμας δημοπρασιών http://www.charityidols.com

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button