Ποδόσφαιρο

Ισοπαλία και αποκλεισμός για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Γερμανία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νέων απέναντι στη Γερμανία, με τη γαλανόλευκη να μένει στο 1-1 και να αποκλείεται από τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Η ομάδα του Θέου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Γερμανία και ολοκλήρωσε άδοξα την περιπέτειά της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με τον Κάντε στο 49΄ και η Εθνική ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Κούτσια στο 62΄. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γαλανόλευκη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς στο 54’ αποβλήθηκε ο Κουλιεράκης με δεύτερη κίτρινη.

Με αυτή την ισοπαλία η Εθνική έμεινε στην 3η θέση του ομίλου, ενώ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρωσία νίκησε 5-0 τα Νησιά Φερόε. Μια νίκη που της έδωσε το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης, στην οποία επίσης θα βρεθεί και η Γερμανία.

Ελλάδα: Αγγελόπουλος, Γωγουβίτης, Καλογερόπουλος (80΄ Τζαβίδας), Κουλιεράκης, Κίτσος, Καραμάνης, Ντόι (69΄ Καστανάρας), Χριστόπουλος Η., Κουτεντάκης (46΄ Καράκουτης), Κούτσιας, Κρυπαράκος (55΄ Α. Χριστόπουλος).

Γερμανία: Ούρμπιγκ, Γκούντερ, Άρεϊ- Μπι, Χέρολντ, Κραφτ (81΄ Κόστκα), Βάγκνερ, Κέσικ, Κάντε, Ζίεμπ (73΄ Χέτβερ), Γκούρπουζ (46΄ Ρίντελ), Γκεντικλί (85΄ Τζέσεν).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button