Ποδόσφαιρο

Δημοπρασία για την οικονομική στήριξη του Γιώργου

Στις 3 Μαρτίου 2016, ο Γιώργος Ιωαννίδης, φίλος του Άρη από την Κατερίνη, είχε ένα ατύχημα με το μηχανάκι του, όταν εν ώρα δουλειάς (delivery) λόγω ολισθηρότητας και κακού οδοστρώματος, έπεσε και χτύπησε άσχημα στο κεφάλι. Το χτύπημα του προκάλεσε βαριά κρανίο-εγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές θλάσεις εγκεφάλου.

Από τότε νοσηλεύεται καθηλωμένος στο κρεβάτι ή σε αναπηρικό καροτσάκι, δίνοντας ένα μεγάλο αγώνα, στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ANIMUS στην Λάρισα. Τα έξοδα νοσηλείας του όλο αυτό το διάστημα ήταν και ακόμα είναι πάρα πολλά και περιλαμβάνουν την διαμονή του, διατροφή του, ιατρικές του εξετάσεις, φαρμακευτικές του αγωγές και διάφορα άλλα. Με το κράτος απών και μία πενιχρή σύνταξη της μητέρας του ως υποστήριξη, ίσως δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει.

Με συμπαραστάτες όμως την αδερφή του Μαρία που δεν το έβαλε κάτω, την κοινωνία της Κατερίνης, την βοήθεια ανώνυμων φίλων από όλη την Ελλάδα και την δική μας βοήθεια, τα κατάφερε, αρχικά να επιζήσει και στην συνέχεια να κάνει τις απαραίτητες θεραπείες και να φτάσει στο σημείο που πλέον σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του και να συνεχίσει εκεί την αγωγή. Για να γίνει αυτό χρειάζονται ακόμα περίπου δέκα χιλιάδες ευρώ για να αγοραστεί ένα ειδικό κρεβάτι, ένα ειδικό καρότσι και άλλος εξοπλισμός υποστήριξης, φάρμακα αλλά και να διαμορφωθεί ο χώρος του δωματίου που θα τον φιλοξενήσει, κατάλληλα.

Το Charityidols που στηρίζει τον Γιώργο από την αρχή της περιπέτειας του, κάνει μια προσπάθεια συγκέντρωσης αυτών των χρημάτων, βγάζοντας σε δημοπρασία από τώρα και μέχρι τα Χριστούγεννα αντικείμενα αθλητών του Άρη και όχι μόνο.

Η αρχή αυτών των δημοπρασιών έγινε χτες, με την αυθεντική φορεμένη φανέλα του αρχηγού και σκόρερ του Άρη Μπάμπη Παυλίδη, από το παιχνίδι Τρίκαλα-Άρης 0-1, την οποία μπορείτε να βρείτε τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr (https://www.charityidols.gr/el/auctions/viewbids/1005)

Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει βοηθώντας τον Γιώργο, μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον παρακάτω λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα:

Γιώργος Ιωαννίδης

Εθνική Τράπεζα / Αριθμός λογαριασμού: 373-003418-58, Iban:GR8601103730000037300341858
Δικαιούχος: Ιωαννίδου Μαρία (αδελφή του Γιώργου)
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6980722881

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button