ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Γιώργος Δεληζήσης: Not just a…player!

Ο αρχηγός του Άρη ανανέωσε το συμβόλαιό του σήμερα 15/06/2021 για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα. Αλλά ο Γιώργος Δεληζήσης δεν είναι απλά ένας παίκτης, δεν είναι απλά ένας αρχηγός..

Ξεκινώντας από τα βασικά, η “θεοποίηση” οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή μιας ομάδας είτε από δημοσιογράφους αλλά είτε και από φιλάθλους είναι κάτι αρκετά ρομαντικό και θυμίζει παλαιότερες εποχές. Σε αυτές τις εποχές οι παίκτες πάλευαν όντως για τη φανέλα και για το τι εκπροσωπούσε η ομάδα στην οποία αγωνίζονταν. Στο ποδόσφαιρο του σήμερα όμως αυτό δεν είναι κάτι όπου συναντάμε συχνά. Εδώ όμως κάνει την έκπληξη ο Γιώργος Δεληζήσης.

Ο Δεληζήσης δε γεννήθηκε Αρειανός και η ιστορία του, δηλαδή το από που ξεκίνησε και πως έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας μας είναι γνωστή. Βρίσκεται στην ομάδα από το 2017 και με τη λήξη του συμβολαίου του το 2022 θα κλείσει στην ομάδα 5 χρόνια εκ των οποίων τα τελευταία 3 είναι αρχηγός! Μέσα από τη παρουσία του ως αρχηγός βλέπεις και σε νέους ποδοσφαιριστές του Άρη είτε ξένους είτε Έλληνες πως ξέρουν τι σημαίνει Άρης Θεσσαλονίκης. Σε αυτό φυσικά οφείλεται όλο το κλίμα του staff της ομάδας αλλά και ο αρχηγός της.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δε χρειάζεται να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για να καταλάβεις τον τίτλο του. Το βλέπεις από το πάθος του σε κάθε φάση είτε στη φυσική του θέση που είναι η άμυνα αλλά και στην επίθεση βλέπεις ότι θέλει να βοηθήσει με όλο του το είναι την ομάδα, αυτό κάνει έναν καλό και σωστό αρχηγό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην βασική 11άδα της ομάδας ενώ υπήρξαν ποδοσφαιριστές με κορυφαίες παραστάσεις στη θέση του, όπως για παράδειγμα φέτος και ο Ντάτκοβιτς αλλά και ο Μπεναλουάν (Ισπανία και Αγγλία αντίστοιχα) με τον τελευταίο μάλιστα να έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα Αγγλίας με τη Λέστερ.

Ο Γιώργος Δεληζήσης διέψευσε κάθε κακή κριτική και κάθε άτομο που ήταν προκατειλημμένος για το αν μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και ανταμείφθηκε. Η καλύτερη ανταμοιβή ενός αρχηγού όμως είναι η ανταμοιβή ολόκληρης της ομάδας που φέτος έσπασε πολλά ρεκόρ και ας αδίκησε τον εαυτό της.

Η ανανέωσή του δείχνει πως η ομάδα έχει στόχους και θέλει άτομα σε αυτή που την πονάνε και την αγαπάνε. Ο αρχηγός της είναι ένα από αυτά είτε βρίσκεται στη βασική της 11αδα είτε όχι, θα ναι εκεί να δώσει τη δύναμη και την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα.

Και για αυτούς τους λόγους ο φίλαθλος του Άρη θα πρέπει να χαίρεται και να νιώθει περήφανος!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button