ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Από την Άσκολι στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Αυλωνίτης

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης, έλυσε το συμβόλαιό του με την Άσκολι και θα συνεχίσει την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μετά από ενάμιση χρόνο στην Ιταλία, ο Τάσος Αυλωνίτης μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα Λεμεσού. Η κυπριακή ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Άσκολι για την απόκτηση του 32χρονου στόπερ, ο οποίος θα υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο έμπειρος αμυντικός στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε με την Άσκολι είχε μια άκρως θετική παρουσία, αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας στη μάχη για την είσοδο στα playoffs ανόδου στη Serie A. Συνολικά έπαιξε σε 31 αγώνες σε Serie B και Coppa Italia, ενώ τη φετινή σεζόν πρόλαβε να πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές.

Να σημειωθεί ότι με την μεταγραφή του στον Απόλλωνα Λεμεσού, η Κύπρος γίνεται η τέταρτη διαφορετική χώρα για τον Τάσο Αυλωνίτη, μετά τις Σκωτία (Χαρτς), Αυστρία (Στουρμ Γκρατς) και Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την Άσκολι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Αυλωνίτη αλλά και την καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο Τάσος γεννήθηκε την πρωτοχρονιά του 1990 στην Ελλάδα κι αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο 32χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από το Αιγάλεω το 2007-2008 μετρώντας 20 συμμετοχές και ένα τέρμα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button