Διεθνή

Απαγόρευση της εμπορικής χρήσης της επωνυμίας Μαραντόνα

Αποφασίστηκε η απαγόρευση της εμπορικής χρήσης της επωνυμίας του Ντιέγκο Μαραντόνα στη χώρα, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, να βρίσκεται για καιρό ακόμα στο προσκήνιο και στη δημοσιότητα.

Από την ημέρα του θανάτου του (25/11/20) έως σήμερα, έγιναν γνωστά ατελείωτα νέα, εικασίες για το θάνατό του και πολλές αγωγές.

Η τελευταία είδηση έφτασε από δικαστήριο της Αργεντινής, όπου αποφασίστηκε η απαγόρευση της εμπορικής χρήσης της «επωνυμίας» Μαραντόνα στη χώρα, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αργηντινής Marketingregistrado.

Η απόφαση αποκαλύφθηκε, αφού η εταιρεία που διαχειρίζεται ο Ματίας Μόρλα, ο δικηγόρος της οικογένειας και ο οποίος ήταν ο πληρεξούσιος της «επωνυμίας» Μαραντόνα, παρουσίασε 147 αιτήματα για καταχωρήσεις εμπορικών σημάτων που σχετίζονται με τον Αργεντινό, είτε πρόκειται για όνομα, ψευδώνυμα και εικόνα, προς το εθνικό ινστιτούτο πνευματικής ιδιοκτησίας (INPI).

Από τώρα και στο εξής δεν θα μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί το όνομα ή τα προσωνύμια του «Ντιεγκίτο» στην Αργεντινή, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Μεταξύ των «παραλλαγών» συμπεριλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- οι «Μαραντόνα», «Ντιέγκο Μαραντόνα», «Ντιέγκο», «Ντιεγκόλ», «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», «Το χέρι του θεού», «Το 10».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button