Ποδόσφαιρο

Ποδοσφαιρική αδικία! Ο Άρης άξιζε την νίκη, αλλά το γκολ δεν ήρθε (0-0)

Πολύ καλύτερος του Παναθηναϊκού ήταν ο Άρης, με το ματς να ολοκληρώνεται όμως με το ισόπαλο 0-0.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά δέκα λεπτά ο Άρης προσπάθησα να πάρει την μπάλα στην κατοχή του και να απειλήσει. Είχε στο 12ο λεπτό σουτ από τον Λούκας Σάσα, ενώ στο 16 ο ίδιος έδωσε μία εξαιρετική κάθετη στον Μάνο ο οποίος όμως άργησε χαρακτηριστικά.

Aκολούθησαν δύο φάσεις για τον Παναθηναϊκό, με τον Καρλίτος στο 19′ να σουτάρει αλλά τον Κουέστα να μπλοκάρει, ενώ η σημαντικότερη στιγμή του ΠΑΟ ήταν στο 25′. Ο Χατζηγιοβάννης βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Κουέστα, άργησε όμως να τελειώσει την φάση με αποτέλεσμα να προλάβουν να έρθουν οι αμυντικοί των κιτρινόμαυρων και τον Σάσα τελικά να αποκρούει το πλασέ του.

To τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους ήταν μονόλογος του Άρη. Ο Σάσα έκανε πολύ καλό σουτ στο 34′ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ, ενώ η πίεση συνεχίστηκε με αποτέλεσμα μια μεγάλη ευκαιρία στο 43′, όταν ο Σάσα έκανε το γύρισμα, ο Διούδης έδιωξε ασταθώς και ο Μαντσίνι έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο Αργεντινός ήταν και αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους, όταν στο 46ο λεπτό έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Διούδη, ενώ στο 47′ ο ίδιος παίκτης έκανε σουτ έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να μπλοκάρει.

Στο 59′ και το 63′ ο Άρης απείλησε με τα σουτ των Ματίγια και Ματέο, ενώ στο 68′ ο Διούδης έκανε απίστευτη επέμβαση σε τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα.

Οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν στο 70ο λεπτό όταν ο Πούγγουρας αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσεις πάνω στον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Παρά την κόκκινη ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν επηρεάστηκε, με τον Άρη να απειλεί αλλά να μην βρίσκει το γκολ παρά το ότι έκλεισε τον Παναθηναϊκό μέσα στην περιοχή του.

Eιδικά στα τελευταίο κομμάτι οι κιτρινόμαυροι απειλούσαν συνέχεια με σουτ των Μπρούνο, Γκάμα, Γκάνεα, Ματέο, αλλά το γκολ να μην έρχεται και το ματς να ολοκληρώνεται με 0-0.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button