Ποδόσφαιρο

Άκης Μάντζιος: Ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του

Ο Άκης Μάντζιος, σκεπτόμενος την έξαρση του κορωνοϊού, ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή ώστε να διατηρηθούν υγιείς και έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προσέχουμε τους εαυτούς μας. Είναι περίεργη η κατάσταση αυτές τις ημέρες και οφείλουμε να έχουμε το… νου μας, ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα».

Και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Σίγουρα οι μέρες είναι γιορτινές ακόμη, αλλά θα πρέπει να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα, με πολλά και σημαντικά παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε».

Φιλομένη-Μαρία Λιάτσα

Είχε από μικρή ηλικία πάθος για κοινωνικοπολιτικά και αθλητικά ζητήματα, ενδιαφέροντα που την οδήγησαν στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και το ΑΠΘ. Το πάθος της για τον αθλητισμό δεν περιορίστηκε στην θέση του θεατή και οπαδού, καθώς την τελευταία δεκαετία αποτελεί αθλήτρια καλαθοσφαίρισης σε διάφορες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες όπως το Polls and Politics και σε γραφεία Τύπου των φεστιβάλ Κινηματογράφου και Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, ενώ τώρα γράφει για το Yellowradio.gr

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button